Jentene fosser fram

Jentene våre i 3. divisjon har hatt en imponerende vårsesong - etter sju seire av sju mulige har gjengen etablert seg på topp i avdelingen. På mandag tar de imot Elverum på Nammo Stadion kl. 20.15.

Annonse:

Laget under ledelse av hovedtrener Øystein Amlien, assistentene Rune Ødegårdsstuen, Adrian Lund, Trond Børresen og Vilde Frydenlund er i kontinuerlig utvikling. På sju kamper har 24 spillere vært i aksjon på banen, og kvaliteten på prestasjonene har stabilisert seg mer og mer. Det ligger mye hardt arbeid til grunn - og det er tydelig å se at jentene i tillegg til å ville spille underholdende fotball, er en gjeng som tar seg tid til å pleie relasjoner og ha det moro sammen. 

Det er vel verdt å ta turen til Nammo Stadion å få med seg match mandag kveld!

Fosser fram 

Så langt har laget bøttet inn mål, og har en målforskjell på 36-5. Nora Garder Smerud er i en klasse for seg, og har puttet halvparten av målene, 17 så langt. Elleve spillere har tegnet seg på scoringslista i år. Jentene har en klar og tydelig spillestil, og jobber hardt både offensivt og defensivt. Keeperne Emma Solheim Behrns og Madikken Løvlien Sagbakken har byttet på å vokte målet.

plakat kvinner mot Elverum.jpg

Tre kamper før spillepause

Det skal spilles tre seriekamper før det blir en relativt lang spillepause i 3.divisjon kvinner, og i tillegg til Elverum mandag, venter topp-oppgjør mot Brumunddal (hjemme 17. juni) og Skeid (borte 22. juni) som ligger på plassene bak oss på tabellen, før spillepausen som varer fram til 11.august. Vi spår en spennende høst for den talentfulle gjengen vår.

Kom på kamp! Heia Raufoss! 💛🖤

 

Annonse fra Obos-ligaen: