jentene fester grepet

Jentene fester grepet

Jentene hadde ingen problemer med å få med seg alle tre poengene hjem fra Prestrud i kveld etter en strålende kamp mot Storhamar!

Kampen var ikke mange minuttene gammel da Eline Amlie raget høyt, og satte 1-0 med pannebrasken på OBOSbana på Prestrud. Deretter var det målmaskin Nora Garder Smerud sin tur til å putte etter et mønsterangrep av Raufossjentene etter 35 minutter spilt. Samme jente la likegodt på til 3-0 et par minutter før dommeren blåste av for pause.

Jentene gikk rett ut av startblokkene etter pause og Pamina Strand la en fin ball, Nora satte hodet til, og i mål!

Storhamar var ikke ufarlige på kontringer, og fikk etterhvert straffe. Denne reddet keeper Emma Behrns, men returen ble satt i mål av straffeskytteren, og dermed 1-4. Storhamar kontret også inn 2-4 noen minutter senere.

Innbytter Andrea Løkken raidet deretter inn vårt 5. mål for kvelden, før godeste Nora Garder Smerud satte vårt 6. mål på overtid rett før dommeren blåste av matchen.

Dermed står Raufossjentene med tre strake seire, troner på topp i avdelingen med ni poeng og en målforskjell på 18-2 (!)

Neste kamper

Neste kamp spilles hjemme på Nammo Stadion søndag 5. mai mot Øvrevoll/Hosle 2 kl.16.00.

Deretter følger 1. runde NM mot Sogndal - også det hjemme på Nammo, torsdag 9. mai kl. 16.00. (NB! Flyttet fra opprinnelig dato 8. mai)

Kampfakta: Storhamar - Raufoss Fotball 2-6 (0-3)

Scoringer: Nora Garder Smerud 4, Eline Amlie, Andrea Løkken

Laget: Emma Behrns, Jenny Dahl-Maier, Tuva Garder Smerud, Marthe Dybdal, Tilla Dahl-Maier, Sigrid Hoem, Ellen Gravdahl, Pamina Strand, Norah Sulland, Eline Amlie, Nora Garder Smerud.

Benyttede innbyttere: Sara Svastuen, Merete Berntsen, Andrea Løkken, Emma Brobakken