Jan Inge Lynum (24) inn på to-års kontrakt

Trønderen Jan Inge Lynum kommer nå fra flere sesonger i Elverum Fotball - og har signert en kontrakt som strekker seg ut 2025.

Annonse:

Jan Inge var på Raufoss og trente tidligere i desember, og Jørgen Wålemark og vår sportslige ledelse ble overbevist om at han har det som skal til for å ta steget opp i OBOS-ligaen. Han kommer opprinnelig fra Nils Arne Eggens hjemtrakter og er født i Orkanger. Den løpssterke midtbanespilleren har fått sin fotballutdanning gjennom Rosenborgsystemet, og var i ungdomsårene en del av det velrennomerte SalMar-akademiet.

- Jan Inge er en meget ambisiøs, seriøs og anvendelig spiller som kan bekle flere posisjoner. Han vil med sin erfaring, personlighet og fysiske forutsetninger tilføre oss mye både på og utenfor banen, sier daglig leder og sportssjef Fredrik Greve Monsen.

Les også flott sak signert Knut Befring i Oppland Arbeiderblad her. ✅

- Selv om han de siste årene har spilt Norsk Tipping Ligaen er Jan Inge en spiller som elsker å trene og er vant til å trene mye. Han innehar en standard og robusthet som vil være med og utvikle og opprettholde vår treningskultur og «råskap» i det vi driver med, legger sportssjefen til.

Vi ser fram til å bli kjent med Jan Inge, og ønsker hjertelig velkommen til Raufoss! 💛🖤

 

jan Inge Lynum.jpg
Jan Inge Lynum på prøve i desember 2023. (Foto: Marius Mykleset)

 

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 30.12.2023, oppdatert: 09.01.2024
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset