Jamal tilbake mot Moss FK

Smellen i Bergen – tap 1-3 mot Åsane- er historie. Søndag er alt tilbake til det normale. Overgangsvinduet er stengt og fokuset er tilbake på knallhard fight om poengene i OBOS-ligaen. Etter en periode med tre matcher pr. uke har trener Wålemark fått kjørt sine gutter igjennom ei normal treningsuke.

Annonse:

Litt sykdom og småskader har man slitt med, men i all hovedsak har uken vært positiv.

-Vi er klare til å ta i mot Moss FK, sier svensken, fast bestemt på å ”reise kjerringa” fra det forsmedelige tapet mot Åsane i Bergen.

 

Jamal tilbake

Raufoss Fotball manglet sin bauta i midtforsvaret Jamal Haruna i Bergen sist søndag. Jamal måtte tåle å stå over med karantene. Mot Moss er ghaneseren tilbake på plass.

Det betyr at leiesoldaten Oscar Jansson fra FFK må tilbake på benken når tidligere naboer fra Østfold gjester ammunisjonsbyen.

Humøret er imidlertid på topp i Wålemarks mannskap. Lørdagen etter trening ble benyttet til å heie fram Raufoss-lagene i Knøttiaden på Nammo stadion og i Raufoss industripark Arena - noe som ble satt pris på av våre unge, håpefulle.

 

Helmersen på topp

Mot et Mosse-lag som har bitt fra seg i sitt ”come back” i toppfotballen ser det ut til at Wålemark kjører Andreas Helmersen på topp. Det betyr en sterk angreps-duo med Helmersen og Johnsgård.

Formasjonstreningen tydet også på at Jakob Ørsahl Nyland blir å finne på venstre backen etter sitt skadeavbrekk. På høyresiden er Gard Simenstad i godt slag. Sentralt på midtbanen er Ryan Lee Nelson, Emsis og Mettler klare. En sterk trio som bør kunne ta kommandoen mot et Mosse-mannskap som er tøffe i spillestilen – og som er sultne på å reise seg etter hjemmetapet mot KBK.

James i bakhånda

Med Fremstad, Haruna og Westerlund i vante roller bak betyr det at Raufoss fotballs nye yndling James (19) blir en joker - sittende på benken og klar for innhopp mot Moss søndag.

Ved sin side får han nyervervelsen fra Mjøndalen Adrian Hansen. MIF- stopperen blir trolig en nyttig tilvekst i de bakre rekker utover høsten.

Hans tidligere arbeidsgiver Mjøndalen ligger utsatt til og var ute i en tøff match mot KBK i Kristiansund. Her endte det med poengdeling i en 0-0 match.

Mye kan bli avgjort i toppen denne runden. FFK skal opp mot Start på Sør Arena. Fem poengs ledelse har rødbuksene på Kongsvinger. Dette blir Starts sjanse til å kjempe om direkte opprykk. Spørsmålet er om de er gode nok til å bryte gjennom FFKs betongforsvar – eller blir det nok en nedtur for de blide sørlendinger?

KIL har mistet litt ”grepet” de siste omgangene. Skal de følge FFK i toppen måtte det bli full pott på Høddvoll mot et hjemmelag som er i desperat poengnød. I Ulsteinvik er det ikke enkelt. Det fikk KIL smertelig erfare med 2 -1 tap på Høddvoll lørdag ettermiddag.

Vi tror kampen i toppen – og om kvalikplassene tetter ytterligere til …

BILIA er kampsponsor og har stand på Nammo Stadion - kom på kamp!

Billetter til match finner du på TicketCo eller ved inngangene til Nammo Stadion. Vi minner om at alle spillere i Raufoss Fotball har fri adgang til OBOS-kampene - og 2830 Gul og Svart ønsker barn og unge velkommen med i supportergjengen på hovedtribunen! 💛🖤

BILIA er kampsponsor på søndag, og det vil være stand med utstilling av nye bilmodeller utenfor "Innsia" i timene før match. Her blir det også anledning til en god bilprat med representanter fra BILIA og prøvekjøring for de som ønsker det.

Slik spilles runden:

Skeid –Åsane 1-3 (fredag)

Lørdag kl 15.00

KBK-Mjøndalen 0-0

Sogndal-Ranheim 1-2

Hødd-KIL 2-1

Søndag kl. 15.00

Start – FFK

Raufoss-Moss

Bryne- Sandnes Ulf

KFUM- Jerv

Kamp Raufoss Moss.png

 

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 02.09.2023
Skrevet av: Tom Løkken/Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset