Jamal må bli hjemme på Raufoss

I natt reiser Raufossgutta med trenere og støtteapparat på en 11-dagers treningsleir til Antalya i Tyrkia. Nykommer Jamal Deen Haruna må holde seg i Norge.

Annonse:

Grunnen til at det ble slik er at Jamal er ghanesisk statsborger og må ha innreisetillatelse utstedt av tyrkiske myndigheter for å komme inn i landet. Til tross for iherdig innsats over tid kom vi ikke i mål med å få dette igjennom systemet i tide. To ganger, og senest i dag var Jamal selv sammen med daglig leder Fredrik Greve Monsen og "GrandDaddy" Arild Sandlie inne på avtale hos den tyrkiske ambassaden i Oslo, men med negativt resultat. Det er en lang og vanvittig papirmølle for folk med ghanesisk pass å få nødvendige innreisedokumenter, dessverre.

Dermed blir Jamal værende på Raufoss mens lagkameratene er borte fram til 11. mars. 

Raufossfamilien er på ballen

-Vi og Jamal er utrolig heldige som har "GrandDaddy" Arild Sandlie, som stiller opp som sjåfør, inviterer på middag og fikser alle mulige praktiske ting. "Samboer" Aleksander Bøhleng Bakken sørger for felles frokost og middag, samt stiller som personlig trener ved behov. Jeg vet at mange andre også vil trå til mens laget er i Tyrkia, sier daglig leder og sportssjef Fredrik Greve Monsen.

 

Dette var kjedelig, og en strek i regningen for både Jamal og oss at dette ikke lot seg løse. Vi er takknemlige for at Espen Haug og Gjøvik Lyn så raskt og velvillig stilte opp for oss når denne situasjonen oppsto.

— Jørgen Wålemark, hovedtrener Raufoss Fotball

Gode naboer stiller også opp

Heldigvis har vi gode naboer i nord som hjelper til når det trengs. Gjøvik Lyn og trener Espen Haug har tilbudt at Jamal kan trene sammen med dem i denne perioden og holde seg godt i gang. Dette setter både vi og Jamal stor pris på!

 

 

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 27.02.2023
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset