Jaaaaa, vi straffet Lyn

Med en fandenivoldsk innstilling, taktisk klokskap og litt flaks, sende vi Lyn hjem til Oslo uten et eneste poeng i bagasjen.

I løpet av 90 minutter med 110 prosents innsats fra samtlige gule og svarte ute på banen - hvor flere løp til krampa tok dem - maktet ikke topplaget fra Oslo å sette ballen over streken. Petter Senstads straffescoring ble det eneste målet på Nammo Stadion denne kvelden.

Vi ledet 1-0 etter de første 45 minuttene, men vi leverte ikke så mye mer offensivt enn Bjørneruds løp som resulterte i straffesparket som Senstad sendte kontrollert i mål.
Gjestene fra Oslo hadde en ball i stolpen pluss fire andre muligheter. Inkludert en dobbeltsjanse drøye ti minutter før pause.

Etter pause slapp Lyn enda mindre til. Forsvaret til hjemmelaget var enda trangere, spillerne lå enda tettere på sine motstandere. Gang på gang kom Lyn på overganger. Gang på gang smuldret forsøkene opp fordi de gule og svarte var kontante i det de foretok seg. De gangene vi fikk tak i ballen gjorde vi stort sett kloke valg som ga oss et lite pusterom. Lyn klarte rett og slett ikke å knekke Raufoss-koden på Nammo Stadion denne kvelden.

Med tre poeng mot Lyn la vi nok Redalen bak oss for godt. Samtidig fikk vi heng på lagene foran på tabellen. Når alle lag har spilt 16 kamper er det fire poeng opp til sikker plass og det er 10 kamper igjen å spille.

Neste motstander for 3. divisjonsgutta er Lillehammer på Stampesletta førstkommende mandag.

Raufoss - Lyn 1-0 (1-0)
Scoringer: 1-0 Petter Senstad (str. 15)
Dommer: Mohammad Hafezi, Vardal IF
Gult kort: Mathias Flo og Fredrik Greve Monsen, Raufoss. Markus Norheim Cham, Lyn.
Tilskuere: 150
Raufoss: Rino Lund Johnsen, Henrik Fløgum, Petter Senstad, Manu Hervas, Trym Slettaløkken Engen, Sander Imerslund Harefallet (Thomas Amlien fra 84. min.), Fredrik Omdahl Bjørnerud, Fredrik Greve Monsen, Piyaphong Phraiwan (Andreas Østerud fra 73 min.), Per Kristian Jansen, Mathias Flo (Jonas Thorsbakken fra 89. min.).