J17: Vind IL/Raufoss med uavgjort i serieåpningen

En spent gjeng møtte opp på Vardal idrettsplass for første seriekamp sesongen 2024. Hovedtrener for samarbeidslaget Vind IL/ Raufoss, Vilde Frydenlund oppsummerer kampen slik:

Spent stemning i garderoben og under oppvarming, gjorde at spesielt trenerteamet var litt spente på hvordan dette skulle gå. Jentene starter kampen helt forrykende med presist pasningsspill, gode bevegelser og aggressivitet fra første sekund.

Vi spiller oss til mange gode sjanser og viser tydelig hva som bor i laget, spesielt de første 25 minuttene. Vi får en fin scoring på langskudd av Frida Nordvik etter ti minutter. Dette gir oss en bekreftelse på at samspillet og lagfølelsen stadig blir bedre og bedre.

Det tar litt tid å bygge trygghet og samspill i et lag hvor det kommer spillere fra to klubber, men i dag viser vi at vi er godt på vei. Mot slutten av første omgang og i deler av andre omgang mister vi litt overtaket på kampen og det jevner seg veldig ut. Ottestad utligner også i det 31 spilleminuttet etter å ha tatt litt tak i kampen utover omgangen.

Begge lag har flere sjanser utover i andre omgang, men resultatet 1-1 står seg kampen ut. Vi er godt fornøyde med spesielt starten av kampen og den innsatsen og holdningene som blir vist kampen igjennom. Vi kommer til å fortsette det gode treningsarbeidet for å utvikle oss videre og for å få laget til å fungere enda bedre over tid.

Godt treningsgrunnlag fremover er nøkkelen for å holde nivået og prestasjoner over tid! Vi gleder oss til fortsettelsen. Neste kamp er Adidas-Cup hjemme mot Brumunddal, torsdag 25/4 kl. 18.