Ingen mål mellom Raufoss og Alta

Det ble lite grunn til å juble på NAMMO Stadion søndag.

I den første omgangen av oppgjøret mellom Raufoss og Alta søndag, var det våre menn som dominerte det meste. Alta hadde stort sett sitt fulle hyre med å forsvare seg. Vi skapte en rekke gode muligheter, men lykkes ikke med å få ballen i mål.

For Altas del så det ut som om de rett og slett var interessert i at denne kampen skulle ende som den til slutt gjorde, i et 0-0-resultat og ett poeng til hver.

Etter å ha gått til pause på 0-0, var det en noe mer intens andreomgang snaut 540 tilskuere fikk overvære.

Over i andre omgang var Alta nemlig mye friskere og ga oss kamp om å få lov til å være i angrep. Gjestene fra Finnmark skapte flere gode sjanser i løpet av den første halvdelen av andre omgang. Så våknet vi til, og tok over igjen føringen i vår egen storstue.

Etter 67 minutter skapte vi en gedigen mulighet, som etter noe klabb og babb i feltet endte med at Emile Dadjo fikk en avslutning reddet på strek. I denne perioden la vi stort trykk på Alta.

Det store trykket førte også til at vi fikk ballen i mål, da et godt innlegg ble stusset videre fra Anton Henningsson. Dommeren valgte å si nei, da han mente Henningsson hadde dyttet i feltet.

De siste tjue minuttene ble svært nervepirrende, spesielt da man fikk høre fra Oslo at Grorud hadde hentet inn 0-2 til 2-2 mot Asker.

Nervene tok kanskje også overhånd. For det ble mye fram og tilbake, og et lavt tempo da Alta brukte tiden de kunne mot slutten. Det ble ingen mål - og ingen seier, slik vi hadde håpet.

Tapet gjør at det er status quo i kampen om 2.-plassen i avdelingen. I hvertfall mellom Alta og Raufoss. Grorud fullførte sin snuoperasjon mot Asker, og vant kampen 3-2. Det betyr at Asker og Raufoss er likt foran den siste runden, mens Alta er to poeng foran og har alt i egne hender før siste kamp hjemme mot Skeid.