- Ille moro i Fredrikstad!

For en oppvisning av gutta i Fredrikstad i kveld! Seier 4-0 i hengekampen! Ille moro, rett og slett, som de sier i Fredrikstad!

Annonse:

Vi fikk en drømmestart på kampen i Fredrikstad: Først ut var Nicolai Fremstad som nikket inn 0-1 etter bare ti spilte minutter, deretter var det Markus Aanesland sin tur. Markus rundet forsvaret til Fredrikstad og plasserte ballen knallhardt i nettet bak FFK sin keeper, og 0-2 etter 17 minutter. Gutta fortsatte å presse på, og demme opp godt bakover. FFK produserte lite, men hadde et par gode muligheter, vi noterte oss to skudd rett utenfor, og Ole Kristian Lauvli sammen med et bunnsolid forsvar ordnet opp. Markus Johnsgård har en frekk chip mot slutten av omgangen som nesten går inn, og på overtiden i første omgang byr Magnus Fagernes på et skikkelig trøkk-angrep sammen med Teodor Haltvik. Magnus fyrer av et skudd i steget, Teo er der han skal være og styrer ballen i mål! Og med det 0-3 til pause!

Over i andre omgang er Raufossgutta rolige og kloke med ballen, det er vi som produserer de største sjansene fortsatt, FFK har overraskende lite å by på på sin hjemmearena i kveld. Og når Markus Johnsgård kriger inn vårt fjerde mål for kvelden etter 75 minutter er det fullt fortjent! Forøvrig etter assist fra ingen ringere enn Ole Kristian Lauvli!

Christian Johnsen gjør fem bytter de siste ti minuttene, så alle gutta fikk kjenne skikkelig på å ha det «ille moro» i Fredrikstad! Mame Ndiaye var nær ved å sette 5-0 på overtiden, og Markus Karlsbakk hadde også et godt skudd som kunne fått en bedre skjebne. Men: HALLO! For en kamp, for et kollektiv, for en gjeng!

 

Takk også til vår herlige heiagjeng på tribunen! Rock n' roll!

herlig gjeng fra Raufoss.jpg
Heia Raufoss!

Høydepunktene:


 

Kampfakta: Fredrikstad FK – Raufoss Fotball  0-4 (0-3)

Scoringer: Nicolai Fremstad 10’, Markus Aanesland 17’, Teodor Haltvik 45’, Markus Johnsgård 76'

Laget: Ole Kristian Lauvli, Erik Frøysa (Amund Møllerhagen 82.), Arnar Gudjonsson, Nicolai Fremstad, Emile Dadjo (Gard Simenstad 82.), Håkon Hammer, Markus Johnsgård, Markus Karlsbakk, Markus Aanesland (Trygve Løberg 82.), Teodor Haltvik (Sander Werni 82.), Magnus Fagernes (Mame Ndiaye 85.)

Gult kort: Magnus Fagernes

Annonse fra Obos-ligaen: