Ikhsan til Asia-mesterskap med U23-landslaget

Ikhsan Fandi (snart 20) er for tiden i Japan og Mongolia. Der skal han trene og spille tre landskamper for Singapores U23-landslag.

Lagkameratene til Ikhsan har allerede vært en stund i Japan for å akklimatisere seg til temperaturer ned mot 0 eller ned mot 5 minus i Mongolia. Der slapp vår venn Ikhsan lett unna og kunne slutte seg til troppen litt senere, han er jo allerede akklimatisert her på Raufoss...

Singapore U23 skal spille Asiatisk mesterskapsturnering mot Hong Kong fredag 22. mars, mot Nord-Korea søndag 24.mars og mot Mongolia tirsdag 26.mars.

Bonus for Ikhsan er at han samtidig får tilbringe tid med familien, broren Irfan (21) spiller også på laget, og far Fandi Ahmed er hovedtrener. 

Det betyr at han ikke er tilbake her på Raufoss til generalprøven mot Notodden neste lørdag, men er på norsk jord igjen i tide til serieåpningen mot Nest-Sotra 31. mars.

Sympatiske Ikhsan har funnet seg vel til rette hos oss i Raufoss Fotball, og vi ønsker han lykke til på nasjonalt oppdrag for Singapore!

Annonse fra Obos-ligaen: