I dag starter eSerien

eSerien er den offisielle norske e-sportligaen i FIFA 19 og arrangeres av Norges Toppfotball med Good Game AS som turneringsoperatør. Lagene som deltar kommer fra klubber i Eliteserien og OBOS-ligaen.

Annonse:

Spill i eSerien er lagt opp med innledende gruppespill, hvor de 2 beste lagene fra hver gruppe går videre til sluttspill i slutten av mai. 

Raufoss Fotball sitt esportlag, Raufoss Esport, er med i eSerien. I gruppespillet møter vi lagene fra Start, Lillestrøm, Kongsvinger og Mjøndalen.

Raufoss eSport har 4 spillere på kontrakt (fra venstre i bildet over):

- Jusup (Litago45) Shakbiev

- Henrik (SirMartinz1) Marigaard 

- Lars (xxManUtd95xx) Olsen

- Mats (Mats1497) Bergstrøm

 

Jusup (20 år) bor i Kristiansand, studerer statsvitenskap, har en deltidsjobb på Monter og spiller fotball i 5. divisjon for Tobienborg Fotballklubb.

 

Henrik (24) er fra Raufoss, har samboer og et barn. Holder på med omskolering fra sikkerhetsbransjen til høyere utdanning.

 

Lars (24) er en ekte Raufoss Fotball-gutt, aktiv supporter i 2830, jobber i Benteler Automotive Raufoss AS og spiller for tredje laget til Raufoss Fotball.

 

Mats (22 år) bor i Drammen, studerer HR, jobber som trener for Strømsgodset FA og spiller fotball for Ski- og Ballklubben Drafn.

 

Raufoss Esport spiller gruppespillkamper (gruppe D) følgende datoer:

- 17. april

- 01. mai

- 15. mai

 

Kampene sendes direkte på dplay med kommentatorer, intervjuer og reaksjoner. Sendingen fra gruppe A starter klokken 1730 i dag!

 

Raufoss Esport kan følges på Facebook og Instagram!

 

Annonse fra Obos-ligaen: