- Høyt tempo og litt tam start i begge kampene

Hovedtrener Jørgen Wålemark er fornøyd med mye etter de to siste matchene tross tap mot henholdsvis Stabæk (2-3) og i dag Hamkam (1-2).

Annonse:

Mange spillere har fått verdifulle spilleminutter i beina de siste kampene mot sterk motstand i Raufoss Industripark Arena. Vi har hatt mange prøvespillere og unge talenter i aksjon både på feltet og i treningskampene i hele januar. De har alle bidratt godt til at treningen i januar har holdt fin kvalitet.

Gode gjennomkjøringer - må jobbe med startminuttene

- Fellesnevneren for begge kampene er at vi slet i starten og brukte litt for lang tid på å venne oss til tempoet. Dette førte også til at vi slapp inn enkle mål for tidlig, sier Jørgen.

Eduards Emsis mot Stabæk.jpg
Eduards Emsis sterk mot Stabæk.

- Vi kom sterkere i andre omgang mot Stabæk, og jeg synes særlig Eduards Emsis viste seg sterk i den kampen, legger han til.

Begge målene våre mot Stabæk kom etter dødball ved forsvarsspillerne Adrian Hansen og Joachim Lundhagebakken.

Jørgen og Andreas VB.jpg
Jørgen og assistent-trener Andreas Viken Beinset i ivrig samtale på benken.

Mye av det samme mot Hamkam

Med to mål imot i løpet av det første kvarteret mot Hamkam, gjentok den litt svake starten seg. Gutta bruker tid på å finne tempoet. Men også i denne kampen kommer gutta sterkt i andre omgang.

- Her fikk vi se en god Torjus Engebakken på vingen og Sander Nordbø på midtbanen som skilte seg positivt ut, særlig i andre omgang. Jamal Haruna er også med og høyner kvaliteten når han kommer inn etter pausen, fastslår Jørgen.

Sander Nordbø mot Hamkam.jpg
Blodfersk: Midtbanespiller Sander Nordbø

Som kjent kommer både Stabæk og Hamkam fra Elitesseriespill i 2023, så det er ingen stor overraskelse at det er tempoforskjeller. Men da vet vi hvor lista ligger, og hvor vi skal opp noen hakk i intensitet.

Gleder seg til match mot Vålerenga 

Alle spillerne våre har blitt matchet forsiktig nå i januar, og trenerteamet har vært påpasselige med at ingen av gutta har spilt "for lenge" i treningskampene så langt.

- Hele gjengen er nå "laddade" og gleder seg til matchen mot Vålerenga på lørdag, vi kommer til å toppe laget mer i denne kampen enn vi har gjort hittil i januar, avslutter hovedtreneren vår.

Kampen går i Raufoss Industripark Arena lørdag 3. februar kl. 15.00.

Kom på kamp!  Billetter finner du på TicketCo

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 30.01.2024
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset