Høyt tempo i Valdres!

Kampen mellom Raufoss og Sogndal i Valdres Storhall i ettermiddag endte 0-0. Det ble en fartsfylt match der begge lag hadde godt trøkk framover - og forsvarte seg godt i egen boks.

I første omgang var det Sogndal som var det mest førende laget, selv om vi hadde de største sjansene. Etter fire minutter spilt har vi en flott overgang der Loris Mettler skyter i stanga, og Gard Simenstad skyter returen rett utenfor mål. Det var høyt tempo i omgangen, og Raufossgutta forsvarte seg godt og demmet fint opp for trøkket fra Sogndal - og mot slutten av omgangen er vi godt med også på offensiven uten at vi fikk uttelling i form av mål.

I andre omgang er vi på fra start, og åpner meget bra. Det skytes flere gode skudd fra distanse, men Sogndal er påpasselige og avverger gang på gang. Tempoet og spillet holdt god intensitet utover, og innbytter Simen Hagbø var svært nære å sette 1-0 etter 72 minutter, på nærmest mirakuløst vis får imidlertid Sogndalkeeperen reddet skuddet.

Totalt sett må det sies at dette ble en riktig så bra gjennomkjøring for lagene, når vi nå er to uker unna seriestarten i OBOS-ligaen 2023 begynner vi å se veldig godt ut!

Vår siste treningskamp spilles søndag 2. april kl. 15.00 mot Brattvåg på Nammo Stadion hvis mulig. Om snøen ikke lar seg rikke, spilles kampen inne i Raufoss Industripark Arena.

Kampfakta: Raufoss Fotball - Sogndal Fotball 0-0

Laget: Ole Kristian Lauvli, Erik Frøysa, Jamal Deen Haruna, Nicolai Fremstad (Arnar Gudjonsson 85.), Gard Simenstad, Loris Mettler, Håkon Hammer, Adrian Teigen (Kodjo Somesi 79.), Sivert Westerlund (Simen Hagbø 66.), Andreas Helmersen (Magus Fagernes 79.), Markus Johnsgård (Andreas Østerud 63.).

Publisert: 26.03.2023