Hovedstadsbesøk til Nammo

Det spisser seg til med få runder igjen av sesongen. Vi vil tilbake på kvalikplass, og skal kjempe på mot KFUM.

Da Raufoss gjestet KFUM og Oslo tidligere i år, ble det et hårfint tap. Det så lenge til å bli uavgjort med 1-1, men i nest siste spilleminutt scoret "Kåffa" og sikret seg alle tre poengene.

Uavgjort har nærmest vært standarden til KFUM etter sommerhvilen. Halvparten av deres ti siste kamper har endt med kun ett poeng. Likevel er det nok poeng til at de i skrivende stund ligger på fjerdeplass.

Raufoss har på sin side vært inne i en delvis svak og delvis uheldig periode. På de samme ti siste kampene står de gulkledde dessverre med kun to seiere. Det er på tide med nye poeng - og vi er kun én seier unna å være tilbake på kvalikplass.

KFUM spilte torsdag kveld kvartfinale i cupen mot Odd, hvor de sto godt mot Eliteserie-laget. Det ble imidlertid for sterk motstand, og til slutt tapte de 2-5. Kanskje brukte de opp kruttet inn mot helga i den kampen?

Sett bort fra årets OBOS-ligaoppgjør var sist lagene møttes i vinterens sesongoppkjøring i Spania. Også da gikk KFUM seirende av banen - med 1-0-seier. Før dette var det to oppgjør i ligasammenheng i 2016 og 2017. I 2016 var Raufoss vinnere i Oslo, mens det ble spilt uavgjort på Nammo. I 2017 ble det en seier til hvert av lagene - men begge lagene vant på bortebane.

KFUM har en god keeper i Knut-André Søyland Skjærstein, og i motsatt ende er midtbane og kaptein Stian Sortevik lagets toppscorer i godt lag med midtbanekompis Lars Olden Larsen.

Søndagens kamp spilles kl. 18:00, og er sesongens 25. serierunde. Det vil si at det kun gjenstår fem kamper når den er ferdig spilt.

Vi trenger god støtte for å klatre tilbake på kvalikplass. Møt opp og gi ditt høyeste heiarop!