Hjemmetap mot FFK

Det sto 0-0 til pause på Nammo Stadion mot Fredrikstad. Gjestene hadde et par saftige sjanser, men Edvard Race & Co avverget gang på gang. Over i andre omgang fikk FFK hull på byllen og scoret kampens eneste mål - det holdt til seier.

Vi fikk ikke spillet til å flyte helt i første omgang. Etter kvarteret spilt var det FFK som tok mer og mer over og var farligst foran mål. Selv om vi også hadde våre muligheter var det gutta fra plankebyen som hadde det største trøkket og de feteste sjansene. Vi var heldige som ikke fikk et par mål i mot. Takket være Ole i buret og solid forsvarsspill og litt flaks, holdt vi unna.

Over i andre omgang fortsatte FFK å presse, og Ishmael fikk komme seg forbi to ganger, på den andre gangen scoret han.

Vi legger oss litt lavere, gjør noen bytter utover i omgangen. Herman Kleppa har et par meget gode skudd, det har også Markus Karlsbakk. Friske, kjappe bein kommer inn utover omgangen og vi presset på. Men flyten uteble og vi klarte ikke å omsette massivt press til mål dessverre.

Det var ei flott ramme rundt kampen, men 734 tilskuere inkludert en god gjeng fra Fredrikstad. De fikk se to lag som løp mye, kjempet og brukte mye krefter ute på matta.

Vi fortsetter å jobbe på. Til helgen venter Start på Sør Arena i Kristiansand.

Kampfakta: Raufoss Fotball - Fredrikstad FK  0-1 (0-0)

Scoringer: FFK 53'

Laget: Ole Kristian Lauvli, Herman Kleppa, Nicolai Fremstad, Edvard Race, Sivert Westerlund, Mikkel Frankoch (Enoch Banza 66), Jakob Nyland (Markus Kalsbakk 58.), Teodor Haltvik (Marius Alm 66.), Markus Aanesland, Andreas Helmersen (Sander Werni 66.), Mame Ndiaye

Kort: Mame Ndiaye, Nico Fremstad

Publisert: 12.07.2021