Henrik (27) er "vår mann" inn i den nasjonale kåringen!

Henrik Sandlie Hansen vant den regionale kåringen der 16 flotte kandidater fra Raufoss Fotball, Reinsvoll IF og Vind IL var nominert.

Annonse:

Godeste Henrik har lagt sjela si i å jobbe frivillig for Raufoss Fotball helt siden han startet opp hos oss i 2014 som 18-19-åring. Alle mulige slags oppgaver har han tatt på seg, og arbeidsdagene har blitt lange og mange sammen med "mentor" Fredrik Greve Monsen. Henrik har stor arbeidskapasitet, og har blitt en særs dyktig og veldig pålitelig støttespiller for oss. Vi er evig takknemlige for å ha Henrik i våre rekker! 

Nå blir det viktig at vi er med og stemmer fram "vår mann" i den nasjonale avstemningen som varer fram til 16. november.

Hovedpersonen synes det var stas å bli nominert, og ble både glad og overrasket over at han vant den regionale avstemningen. Den sindige unge mannen ble nok aldri så lite rørt også. 💛🖤

Dette var veldig moro! Tusen takk til alle som har stemt på meg.

— Henrik Sandlie Hansen, finalist Årets Fotballfrivillig

STEM PÅ HENRIK HER

Henrik Sandlie Hansen 2022.jpg
Altmuligmann med veldig godt humør!

Kampanjen Årets fotballfrivillig har fått stor oppmerksomhet og skapt masse engasjement. 500 nominerte fra hele landet er gjennom lokale avstemninger de siste ukene blitt til 20 finalister.

De som ble valgt lokalt til «Årets Fotballfrivillig» har allerede vunnet 10.000,- til sin lokale breddeklubb. Nå konkurrerer de Fotballfrivillige om stemmer i nasjonal avstemming. Etter dette vil en jury kåre en vinner blant de tre med flest stemmer nasjonalt. Vinneren får et gavekort pålydende 15.000,-, samt 50.000,- fra OBOS til sin lokale klubb.

Se alle kandidatene HER

 

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 07.11.2022
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset