Heng med oss i innspurten på OBOS-ligaen!

"Sola hang lågt - å lyste skart" allerede klokka 14 i dag, da vår klubbfotograf Marius Mykleset var på plass for å ta bilde av A-lagsstallen og støtteapparatet. Det er høst. Det er serieinnspurt og flomlyskamper! Vi vil ha deg med på laget!

Annonse:

På førstkommende lørdag starter vi opp igjen etter landslagspausen, turen går til Oslo og returmøte med Grorud. Kampen går kl. 15.00 på Arctic match  - vi håper mange Raufossvenner tar seg en Oslotur for å heie fram gutta. Det betyr utrolig mye å ha støtten fra tribunene!

Det er satt opp buss til Oslo på lørdag, det er noen ledige plasser. Sjekk ut FB-siden til 2830 - Gul og svart for påmelding HER

Deretter går det slag i slag, og de åtte siste kampene skal spilles i løpet av seks hektiske uker. Neste hjemmekamp er allerede onsdag 20. oktober. Da kommer Stjørdals-Blink til Nammo Stadion, og som i likhet med Grorud kjemper med nebb og klør for å overleve i OBOS-ligaen.

Fotball er lidenskap, identitet, patriotisme og fellesskap - bli med på høstjakta på spenning og underholdning på Nammo Stadion!

Gratis inngang for barn og unge 

Billetter til kampene våre kjøper du helst på TicketCo men billetter kan også kjøpes på Nammo Stadion på kampdag.

I billettappen har du også mulighet for å kjøpe både billodd, skjerf og jubileumsboka fra 2018. Varene kan hentes på kampdag, eller du kan avtale andre henteløsninger ved henvendelse til Tore på mail: [email protected]

Billetter trykk HER

Alle barn og ungdom (f. 2002 og yngre) har gratis inngang til hjemmekampene våre utover høsten.

 

Tipp tabellen - vinn kampbilletter og sesongkort 2022

Vi har også en ny tippekonkurranse de siste rundene:

Tipp tabellen (frist kampstart hver runde) og den som har rett/er nærmest vinner 2 billetter til neste hjemmekamp. Vi trekker også ut noen som vinner supporterskjerf mv.

De som deltar alle rundene samt tipper riktig slutt-tabell er med i trekningen av et sesongkort for 2022.

Det er helt gratis å være med og du bruker vedlagte skjema trykk HER

Oversikt over terminlista finner du HER

Heng med oss! 💛🖤

 

 

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 12.10.2021
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset