anneogtommy

Hederspris og årets ildsjel til Anne og Tommy

Anne Thoresen og Tommy Fyhn fikk i dag utdelt hedersprisen og årets ildsjel 2022 av Raufoss idrettslag allianse. Prisene ble delt ut med stor glede og takknemlighet for engasjementet og innsats prisvinnerne har lagt ned over mange år.

Annonse:

Hedersprisvinner, Anne Thoresen, har lagt ned stor innsats for idretten på Raufoss gjennom mange år. Hun har hatt diverse verv og arbeidsoppgaver i Raufoss Fotball og Raufoss IL Allianse. Hennes innsats de siste årene som mediaansvarlig for Raufoss Fotball har en stor betydning for klubben. Anne bidrar med kunnskap og en bred erfaring, samtidig som hun får ting gjort. Hun vier mye av livet sitt til frivilligheten og blir ansett som en «mor» og en mentor for ferske organisasjonsfolk.

Årests ildsjel, Tommy Fyhn, har og har hatt mange roller i Raufoss Fotball. Hvor mange drakter Tommy har gjort klart til nye fotballsesonger, er ikke godt å si, men mange timer har mannen brukt i bua nede på Sportshytta. Han har alltid vært i klubben- hatt styreverv, trenerverv, er bussjåfør, og i de siste årene vært en igangsetter og leder for Gatelaget til Raufoss Fotball, som har vært meget positivt for klubben.

Vi gratulerer!

Tekst og bilde: RIL Alliansen

Annonse fra Obos-ligaen: