Godt med seier!

Etter en periode med mye sykdom kunne gutta endelig juble på Nammo Stadion søndag ettermiddag! 1-0 smakte veldig godt for en sykdomsherjet gjeng som såvidt er oppe igjen fra sjukesenga!

I første omgang var det Raufossgutta som holdt det beste presset, og produserte de fleste sjansene. Skeid lå lavt og ventet på overgangsmuligheter, og forsvarte seg godt. Det sto 0-0 til pause.

I andre omgang får vi endelig hull på byllen etter at Markus Karlsbakk feier inn 1-0 etter 50 spilte minutter, og legg fra Sander Werni. Kampen jevnet seg mer ut utover i andreomgangen, og mange av gutta som har vært syke begynte å merke kjøret. Skeid kom seg til flere store muligheter, men gutta avverget og jobbet beinhardt begge veger. Sånt pleier det å bli poeng av!

Godt å se at både Magnus Fagernes og Erik Frøysa nå ser ut til å være på gang igjen etter sine skader. Sistnevnte med et godt skudd i stanga etter at han kom inn.

Høydepunktene

Neste kamp spilles mandag 4. juli mot Sandnes Ulf på Øster Hus Arena. Vi har enda ikke noen informasjon om når den utsatte kampen mot Fredrikstad skal spilles.

Kampfakta: Raufoss Fotball - Skeid 1-0 (0-0)

Scoring: Markus Karlsbakk 50'

Laget: Ole Kristian Lauvli, Amund Møllerhagen (Emile Dadjo 83.), Arnar Gudjonsson, Nicolai Fremstad, Herman Haugen (Magnus Fagernes 74.), Håkon Hammer, Gard Simenstad, Markus Karlsbakk (Erik Frøysa 72.), Sander Werni (Markus Aanesland 83.), Filip Brattbakk, Markus Johnsgård.

Gult kort: Filip Brattbakk

Publisert: 27.06.2022
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset