Godt å komme i gang!

Det ble tap mot Godset i Drammen i kveld, men viktigst av alt: du verden så godt det er å være igang igjen! Nykommer Håkon Leine fikk også sine første spilleminutter i Raufossdrakta. Her sammen med Oskar Løken og Matias Belli. (bildet)

Godset åpnet best på Marienlyst, men Raufossgutta spilte seg etterhvert godt inn i kampen, og hadde de to klart største målsjansene i første omgang. Ole Kristian Lauvli har helt åpenbart terpet på pasningsfoten  under korona-pausen, for det var lekkert mye av det han serverte medspillerne sine. Likeledes er vendingene og rykkene Solo Owusu viser opp i en klasse for seg. Solid jobbing i alle posisjoner i kveld, selv om alt ikke sitter helt riktig enda.

Det sto 0-0 på måltavla til pause, og vi var giftigere enn våre motstandere den siste halvtimen av omgangen.

I andre omgang fortsetter det gode Raufosspresset, men det er Godset som scorer først etter 57. minutter. På dette tidspunktet i kampen begynte det nok å røyne på kreftene for våre gutter, det er lenge siden de har vært i en kampsituasjon. De har ikke spilt kamper på tre måneder og det var bånn gass hele vegen i kveld. Det var oppløftende mye av det vi fikk se så lenge kreftene holdt.

Godset legger på til 2-0 i det 73. spilleminutt, etter at vi glipper på markeringene på corner. Spiker'n i kista kommer helt mot slutten da Drammenserne får straffe etter hands, som Moses Mawa setter på andre forsøk.

Vi gleder oss over å være igang igjen, og gleder oss til mer!

Kampfakta: Strømsgodset - Raufoss Fotball 3-0 (0-0)

Laget: Ole Kristian Lauvli, Snorre Strand Nilsen, Solo Owusu, Marius Alm, Stian Simenstad, Lasse Berg Johnsen, Emil Breivik, Nicolai Fremstad, Lee Rochester Sørensen, Kristoffer Nessø, Gard Simenstad.

Inn kom (utover i 2. omgang): Oskar Løken, Matias Belli, Edvard Race, Håkon Leine, Martin Heiberg og Amund Møllerhagen

Publisert: 09.06.2020