God start i eSerien

Onsdag 17.04.19 var det klart for Raufoss Fotball sin debut i eSerien. En serie på øverste nivå i FIFA19-spillet på PlayStation 4. Spillerne i lagoppstillingen var Lars Olsen og Jusup Shakhbiev

Annonse:

I de to første kampene møtte vi en av gruppefavorittene - Start, hvor Jusup slår begge spillerne deres. Og vi får 3 poeng og en knallåpning på dagen! Og hvilken revansj etter tapet mot Start for A-laget på søndag!

Neste dobbelkamp er mot Lillestrøm. Lars spiller første kampen mot en veldig god motstander. Vi får 2 mål imot oss, som tvinger Jusup til å gå aggressivt ut mot Lillestrøm i kamp nr. 2. Han setter 3 mål, men dessverre så blir spillet litt for aggressivt, og Lillestrøm får satt 2 bak keeperen til Jusup. Som gjør at vi ikke får med oss poeng fra disse kampene.

Tredje kamp for dagen er mot Mjøndalen. De har spilt bra hele dagen, og igjen møter Lars Olsen en god motstander. Lars slipper inn 2 mål – det ene av den tvilsomme art – hvor vi legger inn en liten protest på om det faktisk var mål. Dessverre for oss – så er det ikke VAR i FIFA19. Klagen blir ikke tatt til etterretning. Ser vi VAR i FIFA20? På slutten av kampen klarer Lars å redusere til 2-1. 

Jusup spiller kamp nr. 2. Vi går igjen aggressivt ut for å hente inn ledelsen til Mjøndalen. Martin Landstad Pedersen har god kontroll i kampen, og benytter muligheten til å gjøre 1-0 når vi presser for utligning. Mjøndalen har ok kontroll, og vi klarer ikke å sette sjansene våre.

Siste kamp for dagen er mot Kongsvinger. Jusup spiller begge kampene, og i den første kampen er Jusup fantastisk! Han vinner den hele 6-0! I kamp to blir det et tap 2-3, men vi får med oss dagens andre 3 poenger når sluttresultatet viser hele 8-3.

Spillet til Jusup og at han satte flest mål gjorde at han ble kåret til rundens spiller. Lukter det landslaget av dette? Vi sikret oss 6 poeng som er bare 2 poeng bak Lillestrøm og Mjøndalen. Og ikke minst: VI ER BEST I INNLANDET! 

Lagene i gruppa skal møtes tre ganger, neste runde går av stabelen 1. mai.

Se terminlista her.

Kult er kult - heia Raufoss!  

Sjekk ut Jusup "Litago45" i videoen:


 

Annonse fra Obos-ligaen: