God matching i Tyrkia

Det ble tap mot FC Polissya i Tyrkia i dag - kampen endte med 2-1 seier til de grønnkledte ukrainerne. På bildet ser vi begge lag med sine respektive støtteapparat i fin forbrødring etter kamp.

Sjansefattig første omgang

Vi møter et godt lag, men har god kontroll bakover. Det første baklengsmålet kommer på innlegg fra kant hvor spilleren fra Polissya vinner duellen.

Mot slutten av omgangen scorer Andreas Østerud, men den blir noe tvilsomt annullert for offside. Ettersom Østerud fra før hadde et gult kort, røyk han på et rødt for munnbruk etter denne episoden.

Mer fart etter pause

Strålende start på den andre omgangen. God fart i angrepene skaper flere gode sjanser. Så får vi en i trynet. Innlegg inn i feltet. Vi taper nok en duell og Polissya scorer på sin første sjanse etter hvilen.

Den offensive kraften gir etter hvert uttelling. Frispark fra Jakob Nyland Ørsahl finner hodet til Nicolai Fremstad som styrer inn reduseringen.
Deretter er Loris Mettler på blank kasse, men den blir avverget i siste liten.

Vi skulle også hatt et straffespark da Gard Simenstad ble klippet ned.

Polissya er i Tyrkia og trener. De har vært her i over 80 dager for å forberede seg. De spiller på nivå 2 i Ukraina og skal spille sine seriekamper i Polen.

I en treningskamp i starten på mars spilte de 1-1 mot vår divisjonskollega Sandnes Ulf.

Alt i alt ble dette meget god matching for gutta.

Lagene og dommertrioen markerte støtte til Ukraina før kamp. (Foto: Marius Mykleset)

Kampfakta: FC Polissya - Raufoss Fotball 2-1 (1-0)

Scoringer: FCP 39' 62'  Nicolai Fremstad 75'

Laget: Ole Kristian Lauvli, Nicolai Fremstad, Erik Frøysa, Sivert Westerlund, Gard Simenstad (Hynor Gashnjani 87.), Loris Mettler (Kodjo Somesi 62.), Håkon Hammer, Adrian Teigen (Jakob Nyland 62.), Simen Hagbø (Arnar Gudjonsson 60.), Andreas Østerud (Magnus Fagernes 46.), Andreas Helmersen (Filip Brattbakk 77.)