Generalprøven spilles på søndag

Årets generalprøve før seriestart går søndag 2. april mot Brattvåg på Nammo Stadion eller i Raufoss Industripark Arena kl. 15.00? Time will show! Møt opp!

Annonse:

Vi har gjort unna et trivelig kick off på Retro Bar, og på søndag skal gutta spille pre-seasons siste treningskamp før seriestart i Ulsteinvik mot Hødd mandag 10. april.

Det blir lite fritid for Raufossgutta denne påsken når formen og overskuddet skal prikkes inn til OBOS-ligaen 2023. Til kampen på søndag stiller Jørgen Wålemark med fullt mannskap.

Vi skal møte et godt PostNord-liga lag, som nå kommer fra 1-1 i en treningskamp mot nettopp Hødd. Og: det blir gjensyn med Amund Møllerhagen og utlånte Tobias Flem, og kanskje vår gamle kjenning Håkon Leine. Vi er litt usikre på om sistnevnte fremdeles spiller for sunnmøringene.

I skrivende stund er det usikkert om kampen skal gå ute på Nammo Stadion eller inne i Raufoss Industripark Arena. Trond Halvorsrud har frest snøskavlene av stadion, og får vi sol og snille minusgrader blir matta fin på Nammo Stadion. Vi får se!

Uansett: ta turen for å overvære årets generalprøve på søndag. Det blir gratis inngang for alle! Avspark kl. 15.00.

Heia Raufoss! 💛🖤

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 31.03.2023
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset