Gatelaget trener for fullt i sommer!

Gatelaget trener for fullt gjennom sommeren, og har siden oppstarten 21. april tilbakelagt 30 treninger. Torsdag var A-lagskeeper Solveig Engen med som gjestetrener. I september starter vi opp med kamper - det gleder vi oss til!

Annonse:

Så langt har også over 30 unike spillere vært innom tilbudet, og 12-14 av disse er faste innslag på treningene på tirsdager og torsdager. Noen passer det for begge dagene i uka, andre har jobb og andre opplegg som gjør at de kommer en dag. Alle bor i kommunene i regionen, og de som har behov for skyss blir hentet og kjørt hjem av oss.

Fotballaktiviteten i seg selv er viktig og artig, men på Gatelaget er det rom for alle uansett fysisk form, og man trenger ikke å ha spilt fotball før for å ha det gøy med ball! Latteren og tullpraten sitter løst, det samme gjør oppmuntrende kommentarer fra gode lagkamerater.

Alt det gode sosiale rundt aktiviteten er minst like viktig for oss. Vi kjører et proft opplegg med både utstyr og forberedelser til hver trening. Før trening samles vi til kaffe og litt frukt, eventuelle beskjeder blir gitt før vi går i garderoben og får på oss treningsklær. Fotballøkta varer en times tid før vi går i dusjen, og vi avslutter med et hyggelig og sosialt måltid før hjemreisen.

Det gir energi og stor glede å jobbe sammen med hele denne gjengen. De er helt RÅE!

— Tommy Fyhn, ass.trener og altmuligmann

I tillegg til trenerne, Jarl Andre Storbæk og Tommy Fyhn er det en fin gjeng frivillige som er i sving med både transport og matlaging på hver treningsdag. God mat settes stor pris på av alle, her har vi Sverre Nordsveen i spissen for flere andre frivillige som gjør en super jobb på kjøkkenet. 

Samarbeidet med kommunene fungerer godt, og spillere rekrutteres både gjennom flinke og engasjerte folk der - mens andre tar direkte kontakt med oss på eget initiativ. Vi tar imot alle med åpne armer. Det er flott å se hvor gode spillerne er til å ta imot de nye som kommer, og til å inkludere dem. 

I september starter seriespillet, der vi skal møte Hamkam, Vålerenga, Lillestrøm, Fredrikstad, Moss og Stabæk. Disse kampene går på dagtid og vi kjører buss til bortekamper. Det vil forhåpentligvis også komme en turnering på helg i løpet av høsten om smittesituasjonen tillater dette.

 

Vi er godt i gang - og gleder oss til fortsettelsen!

 

Ta gjerne kontakt med oss om du ønsker å vite mer:

Tommy Fyhn mail: [email protected] telefon: 906 39 796

Jarl Andre Storbæk mail: [email protected] telefon: 922 89 874

 

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 06.08.2021
Skrevet av: Anne Thoresen/Tommy Fyhn Foto: Kim A. Pedersen