Gard ser framover - forlenger kontrakten ut 2023

Raufoss Fotball og Gard Simenstad har blitt enige om veien videre, ny kontrakt er signert "på kontoret hass Bent" i dag som strekker seg til og med 31.12.2023.

Annonse:

Gard kom til Raufoss i januar 2019 fra Gjøvik Lyn i 3.divisjon. Veien til Raufoss og Obosligaen som ung spiller på 19 år var en utfordring.

Men han har vært tålmodig og tatt steg for steg. I Obosligaen i 2020 spilte han 15 kamper og scoret 4 mål. Men i begynnelsen av september ble han skadet.

 

Tung tid med kompleks lyskeskade

Det har vært en tung tid for 21-åringen det siste halve året, fra å ha mye spilletid i første del av fjorårssesongen til å bli skadet tidlig på høsten hvor resten av sesongen ble spolert.

En kinkig lyskeskade har gjort at Gard har måttet holde seg mye rolig i høst/vinter og har gjennomgått mange spesialbehandlinger og tester, noe han fortsatt må gjøre.

-Det har vært tøft å være såpass lenge ute, ingen tvil om det, sier han. Men med sånne skader må man være tålmodig. Jeg begynner å se et lys i tunnelen nå da alt tyder på at jeg i løpet av våren kan være tilbake i normal trening igjen, sier Gard.

 

Gard er positiv og ser framover - men litt rart uten storebror Stian

Nå forlenger han altså sin kontrakt med to nye år, noe han er svært tilfreds med.

-Dette er viktig for meg å få på plass ut ifra hvordan situasjonen har vært siden i fjor. Jeg er veldig motivert for å skrive på lengre kontrakt med Raufoss og håper den utviklingen jeg har hatt og er inne i fortsetter, sier lillebror Simenstad som nå må klare seg uten storebror Stian ved sin side.

Stian trappet ned fotballen etter siste sesong.

-Det er rart å ikke ha Stian her, men det går nok bra, avslutter Gard som synes Raufoss er i ferd med å få ei ny fin gruppe med spillere som han gleder seg å trene enda mer sammen med når han friskmeldes utpå våren/sommeren.

Vi er i ferd med å etablere ei ny, fin spillergruppe som jeg gleder meg til å trene enda mere sammen med utover våren og sommeren

— Gard Simenstad

Spennende sesong for Raufoss - sesongstart i mai

-Jeg tror dette blir veldig bra og det blir en spennende sesong for Raufoss, sier han som i lihket med alle har fått med seg at seriestarten er utsatt foreløpig til første helga i mai.

-Passer meg bra, avslutter gutten med gullfoten.

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 11.03.2021
Skrevet av: Anne Thoresen/Bent Dalby/ Foto: Marius Mykleset