Frøysa til Aalesund

Erik Frøysa (22) er solgt til Aalesunds FK - og blir dermed gjenforent med Håkon Hammer, Markus Karlsbakk og Christian Johnsen. Tidligere i dag ble også overgangen for Adrian Teigen til Levanger FK klar.

Annonse:

Raufoss Fotball og AaFK er blitt enige om en overgang på Erik Frøysa (22). Erik kom til klubben foran 2022 sesongen og hadde opprinnelig kontrakt ut 2024. Han har vært en anvendelig spiller og vist utvikling gjennom hele sin tid i klubben. Fra å være en fersking på dette nivået i fjor, har han i år virkelig tatt steget opp til å bli en god spiller i OBOS-ligaen. Han står bokført med 43 A-kamper og 2 mål.

Bekreftelse på klubbens arbeid

Salget av Erik er nok en bekreftelse på klubbens arbeid rundt utvikling av yngre spillere. Dette bør være til inspirasjon for andre, og gjør oss forhåpentligvis enda mer attraktive for fremtidige, unge talenter med stort potensial som vil opp og fram.

Gjennom de to salgene vi nå gjør til Eliteserien, ser vi at verdien av å utvikle spillere til neste nivå er mer verdt for oss enn tidligere. Dette kommer av den økte medieavtalen fra 2023 og at Eliteserien har hatt en positiv utvikling på flere områder den siste tiden.

God prosess med AaFk

Raufoss Fotball er takknemlige og imponert over to særdeles gode og meget profesjonelle prosesser med AaFK.

Vi gleder oss til å følge våre tre «Raufossinger» med Christian Johnsen i spissen hos Tangotrøyene framover!

Adrian Olsen Teigen til Levanger FK

Adrian (23) kom til Raufoss foran årets sesong fra Levanger etter flere gode sesonger i PostNord- ligaen. På grunn av litt lite spilletid og vår totalitet, har spiller og klubb blitt enige om at Adrian kan returnere til sin tidligere klubb, Levanger FK. Det ble totalt 17 A-kamper og ett mål i Raufossdrakta. Dialogen mellom klubbene og spiller har også vært ryddig og god her i forbindelse med overgangen.

Vi takker Adrian for tiden her, og ønsker lykke til i opprykksjagende Levanger!

Adrian Olsen Teigen til Levanger.jpg
Adrian Olsen Teigen tilbake i Levanger FK (Foto: Marius Mykleset)

 

 

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 04.08.2023
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset