Frisk match i Oslo mot Fagermos disipler

Raufossgutta fikk seg en skikkelig frisk match mot Dag-Eilev Fagermos disipler i dag - at Vålerenga vinner 6-1 handler mest av alt om at Oslo-laget har etablert eliteseriens "hvasseste" angrepsrekke.

Vi var først ut av startblokkene på Intility i dag, og allerede etter tre minutter ruller gutta opp et nydelig angrep, og Markus Aanesland banket inn 0-1. Vi holdt godt på trykket det første kvarteret før Vålerenga fikk opp turtallet. Vi holdt unna til 35 minutter med Lauvli i spissen, men da fikk hjemmelaget hull på byllen to ganger på rappen. Helt på slutten av omgangen fikk blåtrøyene en litt billig straffe som de satte i mål og kunne gå til pause med 3-1 ledelse.

Den store forskjellen handlet mye om effektivitet, vi hadde også våre sjanser men mangler den kliniske presisjonen i de avgjørende situasjonene. Det hadde ikke vært noe å si på om vi hadde puttet et par ganger til i denne kampen.

Over i andre omgang har vi innledningsvis to-tre store muligheter. Fin fart på begge kantene, og med Sander Werni og  Markus Aanesland som stadige trusler. Det løpes og kriges i alle ledd, men vi får ytterligere et par mål i sekken etter bølger med overlegent angrepsspill fra Vålerenga. Helt på tampen får de også en straffe som Lauvli redder - men der Henrik Udahl putter returen.

Det ender med storseier til våre verter, som utvilsomt er en av de største medaljefavorittene i årets eliteserie. Vi tror ikke Vålerenga blir enkle å slå i år.

Viktig gjennomkjøring for våre gule og svarte, som på ingen måte har noe å skamme seg over, resultatet til tross.

Nicolai Fremstad fikk seg en skikkelig smell i første omgang, og måtte forlate banen med smerter i beinet. Vi håper det kommer til å gå bra for "Nico".

Kampfakta: Vålerenga - Raufoss Fotball 6-1 (3-1)

Scoring Raufoss: Aanesland (4)

Laget; Ole Kristian Lauvli, Herman Kleppa, Nicolai Fremstad (Marius Alm 20.), Edvard Race, Sivert Westerlund, Mikkel Frankoch, Teo Haltvik, Markus Karlsbakk, Sander Werni, Markus Aanesland, Mame Mor Ndiaye

Inn i andre omgang: Amund Møllerhagen, Tobias Hestad, Jakob Nyland, Even Bydal, Andreas Helmersen

Publisert: 28.04.2021, oppdatert: 08.05.2021