Frigg på lørdag - og ny mann inn i troppen!

Mens vi venter på seriestart har vi heldigvis treningskamper! Lørdag kl. 12.00 tar vi imot Frigg i Raufoss Industripark Arena. Offensive Kebba Badjie (24) har også signert denne uka!

Annonse:

Det er en stund siden sist vi møtte Frigg, og det blir moro å møte Oslo-gutta igjen i Storhallen. Mange av oss husker enda noen av de tøffe bataljene vi har hatt for noen år tilbake. 

Og på tirsdag 12. mars tar gutta fått en godbit av en ekstrakamp, og turen går til Romerike for å møte Lillestrøm i LSK-hallen kl. 13.00

Neste helg, lørdag 16. mars er det Sogndal som står på programmet kl. 14.00 og som i fjor, spilles kampen i Valdres Storhall.

 

Ny mann inn i troppen - velkommen Kebba!

Kebba Badjie (Gambia/Tyskland) har i noen uker vært på prøvespill hos oss, og har nå signert en to-årskontrakt på slutten av denne uka. Han var også med til Tyrkia på treningsleiren. 24-åringen er en svært offensiv, kreativ og teknisk god spiller - som trener Jørgen Wålemark tror har potensial til å blomstre i OBOS-ligaen kommende sesong. Det blir spennende å se, han kommer fra tysk fotball og har bl.a fartstid fra Werder Bremen og sist VfL Oldenburg. Vi ønsker velkommen!

kebba jørgen fredrik.jpg
Kebba sammen med Jørgen og Fredrik

Troppen mot Frigg

Ole Kristian Lauvli, Petter Eichler Jensen, Kristoffer Hay, Jamal Deen Haruna, Adrian Hansen, Victor Fors, Oliver Rotihaug, Sander Nordbø, Eduards Emsis, Kebba Badjie, Erlend Hustad, James Ampofo, Joachim Lundhagebakken, Jakob Nyland Ørsahl, Jan Inge Lynum, Ryan Lee Nelson, Torjus Engebakken, Andreas Østerud, Yaw Agyeman, Hein Raaum Andreassen, Simen Brenden og Andre Weddegjerdet

Kom på kamp! 💛🖤

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 08.03.2024
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset