pofo mot Ranheim

Friday night lights i Trondheim! Og tre deilige pinner!

Det går likar no'! XL1 og rætt i koppen! Tre deilige poeng med hjem fra Trondheim på fredagskvelden!

Annonse:

Det ble en riktig så morsom første omgang på Extra Arena i Trondheim i kveld. Raufossgutta hadde utvilsomt arbeidshanskene på fra start, og hver eneste duell skulle tas - og helst vinnes - det var helt tydelig. For oss som ser hver eneste kamp er det lett å se når gutta våre er påskrudd, og det var de så til de grader i kveld. Selv om Ranheim fikk slippe til en periode midt i førsteomgangen var det egentlig aldri noen fare. Forsvaret vårt sto det av, sammen med Ole Kristian Lauvli som er sikker som banken bakerst hos oss.

Etter 26 minutter spilt plukker James Ampofo ballen fra en Ranheimforsvarer, godeste Markus Johnsgård er der han skal være - og bam! 0-1. Fire minutter senere er det Andreas Helmersen sin tur til å "ribbe" Ranheim-keeperen for ballen og sette den i mål og 0-2 etter halvtimen spilt. 0-2 sto seg til pause.

Gutta beholder trøkket også fra start i andre omgang, og kliner til med flere gode avslutninger innledningsvis. James Ampofo fikk muligheten på en strålende Raufoss-kontring regissert av Markus Johnsgård og Andreas Helmersen - vår herlige duracell-kanin, "Pofo" er siste mann på ballen og sender oss opp i en 3-0 ledelse. Mot slutten får Ranheim et trøstemål etter at Gard Simenstad først redder to(!) ganger på streken. Men det får gå: tre herlige mål og tre herlige poeng innkassert i Trondheim! Vi har flere uavgjorte matcher mot Ranheim i årenes løp, men dette ble vår første seier på Extra Arena siden 2009!

Takk til den flotte Raufoss-banden på tribunene! Dere er reint gull! 💛🖤

publikum trondheim.jpg

Neste kamp spilles mot Sandnes Ulf hjemme på Nammo Stadion søndag 24. september kl. 15.00 - kom på kamp! 

Høydepunktene:


 

Kampfakta: Ranheim – Raufoss  1-3 (0-2)

Scoringer: Johnsgård 26’, Helmersen 30’, Ampofo 59’

Laget: Ole Kristian Lauvli, Adrian Hansen (Oscar Jansson 70.), Jamal Deen Haruna, Nicolai Fremstad, Eduards Emsis, Markus Johnsgård, Loris Mettler (Ryan Lee Nelson 87.), Jakob Ørsahl (Filip Brattbakk 87.), Gard Simenstad, Andreas Helmersen (Andreas Østerud 87.), James Ampofo (Magnus Fagernes 60.)

Gult kort: Andreas Helmersen

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 15.09.2023
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset