Flott seier mot Grorud

Filip Brattbakk noterte seg for to pene scoringer i Raufoss Industripark Arena lørdag, og sammen med scoring fra Andreas Farup endte det med 3-2 seier over Grorud.

Kampen ble en fartsfylt og jevnspilt affære, og vi fikk endelig se Jakob Nyland Ørsahl igjen på banen, for første gang siden 2021. Han spilte en omgang for å få forsiktig matching, og han så meget solid ut, og la også crosspasningen til Filip Brattbakk før 1-1 scoringen i første omgang. Joachim Lundhagebakken var også på plass igjen etter mye skader gjennom hele 2022, og leverte 65 solide minutter mot Grorud.

Jakob Nyland Ørsahl tilbake med sterk omgang mot Grorud! (Foto: Marius Mykleset)

En rekke av unggutta våre fikk vist seg ordentlig fram, og unge Nima Hooshangi (18) i målet vårt har stort potensial.

Det svingte veldig bra av alle gutta som kom på banen, anført av dagens kaptein Adrian Teigen som var toneangivende på fart og presisjonen framover. Gutta skaper mye offensivt, og jobber godt på defensiven også i denne kampen.

Grorud tar ledelsen 2-1 etter straffespark i det 79. spilleminutt, men det går ikke mange minuttene før Raufossgutta er ajour, etter et flott angrep er det innbytter Andreas Farup som knaller inn utligningen. Rett før slutt mottar Filip Brattbakk en strøken pasning fra Adrian Teigen, som han på sitt karakteristiske vis plasserer elegant nede i venstre hjørne for keeper.

Kampfakta: Raufoss Fotball - Grorud 3-2 (1-1)

Scoringer Grorud: 40' 79' (straffe) Raufoss: Brattbakk 44' 89', Farup 83'

Laget: Nima Hooshangi, Filip Brattbakk, Trygve Løberg, Joachim Lundhagebakken (Tamirlan Magomadov 65.), Jakob Nyland Ørsahl (Elham Hosainy 46.), Håvar Befring (Andreas Farup 65.), Kodjo Somesi (Simen Brenden 88.), Adrian Teigen, Hynor Gashnjani (Qasem Mohseni 80.), Magnus Fagernes (Jo Henrik Jansen 88.), Gbane Mohamed (Franklin Matibe 46.)

Publisert: 12.02.2023