Fightet til oss et poeng i Oslo!

Et viktig poeng ble med hjem fra Oslo i kveld! Nydelig sluttspurt fra gutta! Kampen endte 2-2, etter en flott opphenting med scoringer av Teo Haltvik og Markus Karlsbakk, sistnevnte fem minutter på overtid

Raufossgutta fikk ikke opp dampen i førsteomgangen, og de fleste av gutta som sannsynligvis har spist mer penicillin enn mat  de siste ukene, hadde en tung omgang. Markus Aanesland var en enorm trussel på kanten, men vi fikk ikke så mye ut av det. Spillet vårt ble for stillestående, og Skeid scoret etter ni minutter spilt, og hadde de største sjansene til å legge på ytterligere utover. Men 1-0 sto seg til pause.

I andre omgang begynner det å røyne på kreftene til flere av Raufossgutta, og Christian Johnsen gjorde etter hvert fire bytter. Vertene la på til 2-0 etter 59. spilleminutt. Inn på banen kom Teodor Haltvik med tørt krutt i beina. Johnsen måtte legge om laget, og inn kom også Magnus Fagernes, Emile Dadjo og debutant Trygve Løberg. Mot slutten av matchen viser gutta stamina og tæl, og Teodor Haltvik bredsider inn 2-1 målet etter litt klabb og babb inne i feltet etter 78 minutter. Markus Karlsbakk har et skudd som styrker rett utafor, og vi utnytter utryggheten som oppstår hos hjemmelaget godt.

Derfra og ut skaper vi mer sjanser enn i hele kampen til sammen. Teo nikker i tverra etter innlegg fra Nicolai Fremstad noen minutter senere, Magnus Fagernes får tak i returen, men feier den over. Trygve Løberg får også en stor mulighet, men får ikke skikkelig treff med hodet.

Treff får imidlertid Markus Karlsbakk som setter inn utligningen med en perfekt markkryper fra 17-18 meter fem minutter på overtid!

Høyt henger de – og søte er de, de viktige poengene! Full honnør til gutta som jobber på til pipa går og får med seg et viktig poeng hjem fra Nordre Åsen i kveld!