FFO tar imot nye elever!

Fotballfritidsordningen (FFO) ble startet opp i 2015, og er nå godt inne i sin tredje "sesong". Tilbudet retter seg mot barn fra 2. til 7.klasse. Umar Malik og Pau Castillo er ansvarlige for opplegget, og benytter seg av A-lagsgutta som instruktører. Tilbudet er nå igang igjen etter sommerferien. Les saken, og ta kontakt om du tenker at dette er et godt tilbud for ditt barn.

Hvilke dager?

Vi vil tilby FFO to dager i uken, mandager og onsdager hver uke. Overskrider vi 50 påmeldte deltagere vil det vurderes å dele gruppen i to etter alder. Her vil de to gruppene få to dager hver, men ikke samme dager. Eksempelvis vil den yngste gruppen ha FFO på mandager og onsdager, mens den eldste gruppen vil ha FFO på tirsdager og torsdager. Vi ønsker også å få med flere jenter, så hvis det er flere som melder interessere så kan vi ha en jentedag som vi tenker å legge til torsdager.

 

Påmelding

For å melde seg på sender man mail til [email protected]. Få med navn, fødselsdato og hvilken skole han eller hun går på. Foresattes navn, telefonnummer, epost og postadresse.

 

Målgruppe

I utgangspunktet er FFO’en for unger i 2.-7. klasse. Det vil allikevel gjøres individuelle vurderinger dersom unger utenfor målgruppen ønsker å delta.

 

Transport

Per dags dato vil transporttilbudet inngå i skolene på Raufoss (Raufoss og Korta skole), og dette vil naturligvis ligge i månedsprisen. Hvor stor interessen er fra øvrige skoler i Vestre Toten kommune vil være avgjørende i forhold til hva vi kan tilby av transport her. Vi vil få en utfordring dersom få unger skal bli hentet fra skoler i områder rundt Raufoss. Dette vil kunne løses med interne avtaler med dem det måtte gjelde, men ta høyde for at det kan medføre en liten økning i månedsbeløpet. Nøyaktig hva denne økningen vil bli kan vi informere om dersom det blir aktuelt.

 

Priser

Full plass 1150,- (mandager og onsdager)

Halv plass 575,-

Det gis 25% rabatt på søsken nr. 2 og 50 % rabatt på søsken nr. 3

 

Instruktører

Instruktørene vil i hovedsak bestå av A-lagsspillere fra herrelaget, samt vil trener Umar Q, Malik & Pau Castillo være til stede.

 

 

Henting ved FFO-slutt

Når ungene blir hentet mellom kl. 16.00 og 16.15 vil vi ha en trener som passer på at alle kommer seg trygt hjem. De vil ha en navneliste hvor de krysser av for hver enkelt person. Hentingen vil skje inne i Storhallen

 

 

Klær og utstyr

I og med at dette er et tilbud i samarbeid med Telenor Xtra vil alle deltagere få anledning til å bestille treningsdress, drakt, shorts, strømper og bag. Dette er gratis. Bestilling gjøres via denne linken «bestilling.telenorxtra.no»

Det kan også nevnes at det er lurt at hver enkelt har med seg en drikkeflaske.

 

Alternative aktiviteter

Som kjent er dette en fotballfritidsordning med fokus på fotballaktivitet. Det vil allikevel tas høyde for at temperaturen i hallen på vinterstid kan være såpass lav at fotballaktivitet må byttes ut med noe annet. Sånn som å ordne til aktiviteter på Sportshytta. Alternative aktiviteter vil også være aktuelt inn mot avslutninger, eksempelvis sommeravslutning eller juleavslutning.

 

Betaling

Det vil være månedlig betaling med fakturering den 20. i hver måned med betalingsfrist den 30. i samme måned. Første innbetaling for høsten vil dermed bli utsendt 20. september med betalingsfrist 30. september.

 

Forsikring

Hver enkelt deltager er dekket av grunnforsikringen i Fotballforsikringen til Norges Fotballforbund. Denne dekningen er uten kostnad og eksklusiv for Telenor Xtra. Dette er også nevnt i brosjyren for Telenor Xtra.

Trivsel

Vi er veldig opptatt at alle barna blir tatt godt vare på og at alle trives. Derfor har vi alltid noen voksen tilstede. Det vil alltid være minimum to voksne tilstede på sportshytta når barna skal spise. Alltid en som følger de opp til garderobene. Der vil det også være voksne tilstede. Alle får ca 15-20 min med «fritid» ute på banen, der vil det også være oppsyn av voksne. I tillegg så vil alle få med seg en «holdningskontrakt» hjem hvor det står ulike regler som skal følges på FFO.

 

Annonse fra Obos-ligaen: