Et poeng til Raufoss 2

Juniorene Andreas Farup (bildet) og Jabes Maturire sto for våre to mål mot FUVO i kveldens 3. divisjonskamp på Nammo Stadion.

Gutta kom litt bakpå i første omgang, med scoring i mot etter en forsvarstabbe i det 8. spilleminutt. Andreas Farup brakte balanse i regnskapet etter 14 minutter med en fin scoring etter godt angrepsspill og samspill med Markus Johnsgård. En tuklete situasjon gjør at Rino roter en ball i eget mål, slik at FUVO kunne gå til pause med 2-1 ledelse.

Vi var på mot pause, og fortsatte med god driv inn i andre omgang uten at vi fikk hull på byllen. Vi hadde mange gode muligheter, men det ble ikke mål før innbytter Jabes Maturire smeller ballen i mål etter et knallhardt innlegg fra Enoch Banza rett før full tid.

Vi får med et viktig poeng, men burde fått alle tre slik kampen utviklet seg utover i andre omgangen.

Neste kamp for Raufoss 2 går neste mandag mot Kongsvinger 2 på Gjemselund.

Kampfakta: Raufoss 2 - FUVO 2-2 (1-2)

Scoringer Raufoss 2: Andreas Farup 14', Jabes Maturire 88' FUVO: Kim Brenna 8', Selvmål 23'

Laget: Rino Lund Johnsen, Tobias S. Andersen, Amund Møllerhagen, Jakob Nyland, Kristoffer Linnerud (Sigurd Mjølstad-Svendsen 46.), Emile Dadjo, Birk Evertsen, Markus Johnsgård, Sander Werni (Jabes Maturire 62.), Enoch Banza, Andreas Farup

Publisert: 12.09.2021