Endelig seriestart for damene!

Ventetiden har vært lang, men nå er det endelig klart for seriespill for damene våre i 2.divisjon

15. august er det endelig klart for første serierunde i 2. divisjon for damer, men før det spilles første runde i cupen. Kongsvinger, som vi også møter i serien, er første motstander i cupen og tar turen til Nammo Stadion onsdag 4.august, kl. 18.00. Serien settes også i gang på hjemmebane og da er det Ottestad som er gjester på Nammo. Denne kampen går 14.00, søndag 15. august. Det spilles enkel serie, og ni seriekamper venter.

Terminlista finner du HER

Maren Kraby Simenstad er klar for å komme i gang har følgende å si om seriestart;

- Vi har en treningskamp før det braker løs med NM-kamp og seriespill, noe som blir veldig rart for oss, da vi ikke har spilt en ordentlig kamp siden januar 2020. Siden den gang har det også vært flere endringer i laget. Dette er noe vi som lag har ventet lenge på og sett frem til, det er jo også mer motiverende å trene når man har en kamp å trene mot.

- Vi har ikke satt noe spesielt mål for sesongen, men jeg forventer en god spillerutvikling og at vi gjør det best mulig.

- Jeg konkurrerer i alle fall ikke for å kjempe om en plass midt på treet, legger Maren til.

Både spillere, trenere, støtteapparat og supportere gleder seg til å komme i gang! Her har du to ypperlige muligheter til å se damene våre i aksjon, vi sees på Nammo Stadion!

Maren KS.jpg
Maren Kraby Simenstad (26) har fremdeles konkurranseinnstinktet i orden etter over 630 dager uten tellende kamp! (Foto: Marius Mykleset)

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: