Endelig seriestart!

På førstkommende mandag kl. 18.00 er vi endelig i gang med årets seriespill! Vi setter kursen for Sogndal for å kjempe om sesongens første poeng!

Annonse:

Fredag kveld gjorde vi unna et trivelig kick off på Retro Bar, der hele Raufoss-troppen ble behørig introdusert og presentert av Thomas Hildonen og Vegard Jensrud. Vi har i år en tropp som har blitt mer sammensveiset, og de har alle til felles at de setter pris på den treningskulturen vi har her på Raufoss. Hovedtrener Christian Johnsen har de siste fem sesongene perfeksjonert kunsten å få maksimalt ut av små ressurser, og det går gjetord i fotball-Norge om treningshverdagen på Nammo Stadion. Det trenes mye, og det trenes hardt.

Hverken Christian Johnsen eller vår nye assistent-trener Jørgen Wålemark ville ut med noen konkrete mål for tabellplassering på Retro fredag kveld - det jobbes med å hele tiden levere på å heve prestasjonene og på utvikling. 

Vi er godt fornøyd med mannskapet – vi har spillere som vil kunne utvikle seg enda mer framover, både individuelt og kollektivt, hvis vi holder rett fokus.

— Christian Johnsen, hovedtrener

I Jørgen Wålemark har vi funnet en svært erfaren trener med en lang fotballkarriere å se tilbake på, og som helt opplagt vil være viktig for den videre utviklingen av våre unge spillere.

Jørgen Wålemark 2022.jpg
Jørgen Wålemark (Foto: Marius Mykleset)

Treningskampene i vinter vitner om at gutta er meget godt trent, det løpes mye og fort og vi spiller tidvis med veldig høy intensitet. Akkurat det, sammen med rett timing, variasjon i press og klokskap er noe trenere og spillere har hatt fokus på i sesongoppkjøringen.

Vi håper å se mange matchvinnere i år, i begge ender av banen. Vi gleder oss til å se heftig duellspill, temperament og sterk tilstedeværelse både innad i laget og i spillet vårt!

Sogndal med varierende resultater i vinter

Sogndal på Fosshaugane på mandag er en tøff oppgave for gutta. Tore Andre Flo har tatt over trenerjobben etter Eirik Bakke, og Sogningene har vist noe varierende form i oppkjøringsfasen. Men troppen er sterk, og vi forventer at laget vil bite solid fra seg når vi nå skal spille om poeng. Det er alltid tett og jevnt når vi møtes, og på de sju siste kampene har Sogndal vunnet fire ganger, vi to og en kamp har endt uavgjort. Ikke at statistikk har så mye å si, fotball er "ferskvare", som det sies. 

Troppen mot Sogndal

I utgangspunktet reiser vi med 20 mann over fjellet søndag: Ole Kristian Lauvli, Rino Lund Johnsen, Arnar Gudjonsson, Even Bydal, Erik Frøysa, Nicolai Fremstad, Tobias Sagstuen Andersen, Amund Møllerhagen, Sivert Westerlund, Markus Aanesland, Herman Haugen, Håkon Hammer, Markus Johnsgård, Magnus Fagernes, Mame Ndiaye, Sander Werni, Emile Dadjo, Gard Simenstad, Teodor Haltvik, Filip Brattbakk.

OBOS-TIPSET ER TILBAKE du må lage deg en profil (fristen for første runde var lørdag kl. 16.00, men du kan delta videre framover): trykk HER

Det er en 3,5 times kjøretur til Sogndal, så vi håper noe supportere tar turen selv om det er mandagskamp! 

Kampen ser du på Eurosport Player/ Discovery +

Oppland Arbeiderblad og Radio Toten sender lydstream med Terje Solbakken.

Vi oppdaterer som vanlig i sosiale medier undervegs i matchen.

Heia Raufoss!

 

 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 02.04.2022
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset