En av de dagene - og uavgjort på Nammo Stadion

Vi hadde definitivt nok sjanser til å avgjøre denne kampen i vår favør i dag, det var et regelrett bombardement mot Blinks mål. Men det ville seg ikke. Et hardt kjempende Stjørdals Blink kom seg inn i kampen, og fikk med seg et poeng hjem til Trøndelag.

Raufossgutta hadde god kontroll fra start på Nammo Stadion i ettermiddag. Men Blink-keeperen hadde en meget god dag på jobben, og klarte å holde stand. Vi telte til 11 skudd på mål, det ble fyrt fra alle bauger og kanter. Hull på byllen kom først etter 26 minutter da Arnar Gudjonsson fikk pannebrasken på et godt slått frispark fra Markus Johnsgård.

Mot slutten av førsteomgangen slapp vi trønderne mer til, men 1-0 til pause altså.

Vi kjører også hardt ut fra startblokkene i andre omgang, og vi går rett i strupen på Blink. Men keeperen til trønderne er på og redder. Gutta ruller opp mange pene angrep, men avslutningene våre kommer ikke i nettmaskene… Blink kjemper hardt, og tar mer plass utover i omgangen, etter 62 spilte minutter utlignes det etter en overgang.

Det er ikke noe å si på arbeidsmoralen til gutta, det ble en tøff, fysisk kamp utav dette, og gutta løp og løp. Magnus Fagernes kom inn etter drøye 60 minutter, og klinker inn 2-1 målet etter et fint innlegg fra Markus Johnsgård etter at han tok ned et langt utspill fra Lauvli.

Men trønderne hadde mer krutt å by på, og etter 78 minutter sitter den igjen for gjestene etter at de kjempet seg forbi forsvaret vårt.

Mot slutten har Mame Ndiaye et par gode muligheter, men det ville seg ikke, dermed endte det 2-2.

Takk til 834 tilskuere og til supportergruppa 2830 som holdt det gående kampen igjennom!

Det er bare å henge på, neste kamp, den 20. serierunden spilles neste søndag mot Brann i Bergen.