Emil ble matchvinner!

Kveldens kamp startet tamt for Raufossguttas del, og Nest-Sotra tok ledelsen etter bare 13 minutter. Men det tok seg opp, og kampen endte med 2-1 seier. Emil Breivik ble matchvinner med sin første scoring i Raufosstrøya!

Den første halvtimen av kampen var stusselig sett med Raufossøyne, Nest-Sotra tok ledelsen og våre håpefulle så ikke bra ut innledningsvis. Mot slutten av omgangen skrudde de opp tempo og trøkk og tok tak i kampen. Nest-Sotra beholdt likevel ledelsen til pause.

Over i andreomgangen fortsatte gutta der de slapp, med en mye bedre flyt og tøffere i duellene. Utligningen kom etter 50 minutter. Anton Henningsson sendte avgårde et knallhardt skudd fra skrå vinkel, keeper ga retur og der var selvsagt Ikhsan Fandi på rett plass og ekspederte den i mål. Spillet bølget fram og tilbake, Nest-Sotra var farlige på kontringer, og vi hadde flere halvsjanser og gode skudd. En Nest-Sotra spiller fikk en stygg beinskade i en takling, og måtte til sykehus. Det ble selvsagt full stopp i spillet. Vi håper han blir godt tatt hånd om, og at det vil gå bra med han.

Målscorer Ikhsan Fandi gikk ut i det 73. spilleminutt og inn på banen kom nykommer Emil Breivik. Matias Belli plukker opp en retur etter sitt eget gode skudd, og serverer Breivik som setter ballen i mål fra 16 meter i det 82. ordinære spilleminutt. Nest-Sotra jaget utligning, men hadde ikke nok krefter til en skikkelig sluttspurt. Gutta red stormen av, og vi kunne juble for seier nesten 10 minutter på overtid i en totalt sett jevnspilt kamp.

Supportergjengen i 2830 holdt det gående i 100 minutter, og var definitivt lagets 12. mann i kveld. Imponerende bande, rett og slett.

Kveldens seier bringer oss tilbake på 5.plass på tabellen.

Nå er det spillepause i OBOS-ligaen til 15. september. Da går turen til Grimstad og match mot Jerv.