Elverum endte opp med alle tre poengene

Det er alltid tøffe matcher når vi gjester Elverum. Det ble det også i dag. Hedmarkingene hadde de største sjansene i nabofeiden, vi fikk en mann utvist - og slo tilbake. Men, alle poengene ble igjen på Elverum. Vertene vant 2-1.

Førsteomgangen ble jevnspilt på Elverum Stadion, men med Elverum noen knepp mer aggressive enn Raufossgutta. Etter 23 minutter tok hjemmelaget også ledelsen i matchen på et pent angrep. Ingen av lagene produserte mange sjanser, men de holdt godt tempo i varmen. På overtid i første omgang gav dommer marsjordre og et strengt idømt rødt kort til Martin Petterson Heiberg, og vi ble med ett redusert til ti mann.

Over i andre omgang gikk Raufossgutta hardt ut, ti mann til tross, og fikk noen riktig gode sjanser innledningsvis. Det gjorde imidlertid Elverum også, og Ole Kristian Lauvli måtte varte opp med to-tre klasseredninger på rappen når omgangen bare er noen minutter gammel. Emile Dadjo blir tatt inne i Elverums felt etter rundt 60 minutter, vi idømmes straffe som Anton Henningsson ekspederer godt i mål.

De siste tjue minuttene  blir det tiltagende ampert på banen, Ole Kristian holder oss inne i kampen med flere feberredninger, men vi åpner oss bakover med en mann mindre på banen, og ti minutter før slutt går Elverum opp i 2-1. Hedmarkingene red det hele i land, og fikk med dette sin revansje fra tapet på Nammo Stadion tidligere i vår.

Snorre Strand Nilsen spilte i dag sin kamp nr. 50 i Raufosstrøya, og Edvard Race sin 20.

Nå venter et par ukers velfortjent ferie på Raufossgutta og støtteapparatet. Vi beholder tabelltoppen inn mot ferien, med fem-seks lag hakk i hæl i den rekordjevne avdeling 1.

Kampfakta: Elverum Fotball - Raufoss Fotball  2-1 (1-0)

Scoringer: Kristian Eriksen Elverum 23', Anton Henningsson 62', Georg Flatgård Elverum 79'

Laget: Ole Kristian Lauvli, Kevin Jablinski, Edvard Race (Simen Giæver 57.), Snorre Strand Nilsen, Stian Simenstad, Martin Petterson Heiberg, Mikkel Maigaard Jakobsen (Per Kristian Jansen 83.), Mathias Belli Moldskred , Oskar Løken (Solo Owusu 46.), Emile Dadjo, Anton Henningsson

Rødt kort: Martin Petterson Heiberg

Gule kort: Stian Simenstad og Snorre Strand Nilsen

Publisert: 15.07.2018