[efotball] Vi møter Fredrikstad i NM eFotball

Alle kampene i sluttspillet i NM eFotball spilles på lørdag fra klokken 12:30. Dette er det første NM i efotball for fotballklubber / lag – så det er mange som ønsker å ta med seg denne pokalen hjem. Det hele starter med at vi møter Fredrikstad i åttendedelsfinalen.

Annonse:

Tidligere Raufoss efotball-spiller, Cato Ek Joachimiak Jenssen, er en del av Fredrikstad, men er ikke spilleberetiget pga. et opphold i ODD. Men vi er sikre på at han vil jobbe i kulissene når Altibox eSerien eksperten Martin Ottinsen Thuve og spiller Frederik Nielsen møter oss til kamp. Thuve har erfaring fra eSerien hvor han har spilt for KIL og LSK. Nielsen kjenner vi ikke så godt, men man holdt høyt nivå når man klarer å komme seg til sluttspill i NM.

Selv om dette er en kamp vi SKAL vinne – så tar vi ikke lett på dette i forhold til oppkjøring inn mot helgens kamp.

21_NFF_eFtoball_M_1920x1080_Godkjent-2

Vi har havnet på den siden av sluttspillet som har de antatt sterkeste lagene. Foruten oss som kom på 3. plass i seriespillet i Altibox eSerien, har vi Sandefjord som vant seriespillet, VIF på 2. og Jerv som kom på 4. Skulle vi ta oss videre til kvartfinalen, så møter vi mest sannsynlig VIF. Sluttspill treet finner du her.

Dessverre blir ikke NM gjennomført på Ullevål som planlagt, og vi får ikke samlet spillerne våres som planlagt. Så våre to respresentanter i NM, Jonas Kvål og Benjamin Lorentzen Gjerløw, må spille NM hjemme.

Vi vil uansett streame kampene våres her.

Eller du kan følge NFF sin hovedsending.

I fjor ble det ikke NM, men i 2019 var det individuelt NM i eFotball på Ullevål. Jonas Kvål og Mats Bergstrøm representerte oss. Gikk ikke hele veien den gangen, så vi er glade for at vi har en ny mulighet på lørdag. Fredrikstad er tilbake i Norsk Toppfotball, la oss gi dem en VARM velkomst!

Annonse fra Obos-ligaen: