[efotball] Raufoss-spiller i aksjon på Etihad Stadium i Manchester

Rett før det braket løs med masse aktivitet innen efotballen, fikk vi samlet laget på Raufoss i helgen med spillere, trenere og støtteapparat.

Annonse:

Blant annet har eSerien varslet sin tilbakekomst, NM kommer snart og nå vil du som supporter også kunne delta i en egen supporter-turnering. Det var derfor viktig for oss at vi fikk samlet troppen for å forberede oss inn mot sesongen.

Nummer 7. er et naturlig valg for Andreasene i klubben - Andreas Østerud har det samme på ryggen. Foto: Alex Blazic
Nummer 7. er et naturlig valg for Andreasene i klubben - Andreas Østerud har det samme på ryggen. Foto: Alex Blazic

8 spillere er forhåndskvalifisert til eSerien, deriblant våre, mens resten må delta i en åpen kvalifisering for å kunne delta. Har du en FC24 drøm i deg – så meld deg gjerne på kvalifiseringene som spilles nå i mars – se eserien.no  

Det første på programmet for Andreas Aarstad er Creators Cup. Andreas vant Nordic EA Sports FC 24 Creators Cup. Han er dermed kvalifisert til å representere Norden og Raufoss i verdensfinalen på Etihad Stadium i Manchester. Det er tolv spillere igjen fra hele verden. Finalen spilles nå i dag - fredag 23. februar. Vi kommer tilbake med link til livesending.

Thomas Henningsen er med efotball-landslaget til Finland for å spille et slags «Nordisk-mesterskap», Nordic Invitational, sammen med tidligere Raufoss Spiller Jonas MK. eFotballen er et samarbeid vi har med Raufoss E-sport.

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 23.02.2024
Skrevet av: Øystein Tommelstad / Foto: Alex Blazic