[eFotball] Lokalt smitteutbrudd i Bodø stopper oss…

ikke! Men gjør at vi må endre planene. Det er duket for siste runde i seriespillet i Altibox eSerien. Klarer vi direkte plass til sluttspillet, eller må vi ut i play-off?

Annonse:

Dessverre fikk vi endringer i planene tett på siste serierunde. Etter et lokalt utbrudd av COVIDI-19 i Bodø, og forholdsvis nært på for vår spiller Benjamin Lorentzen Gjerløw, måtte vi dessverre kansellere hans reise til Toten bare timer før flyet skulle gå. Planen var at vi skulle få samlet spillerne våres slik at vi kunne legge den perfekte plan når det drar seg til med sluttspill i NM 13. mars, og i Altibox eSerien 16. mars.

Altibox eSerien

  • Konkurranse er organisert ganske likt som ishockeyen i Norge. Alle lag møter hverandre to ganger i seriespillet. De 6 beste går direkte til sluttspill. 7. til 14. plassen spiller om 2 plasser i sluttspillet i en play-off.

Hell i uhellet er at dette heldigvis er en konkurranse som kan gjennomføres digital. Men 13. mars satser vi på at hele troppen er samlet igjen.

I kvelds runder møter vi:

  • Tromsø (17:00)
  • Lillestrøm (18:00)
  • Øygarden (19:00)

Det er August Rognlien, Jonas Kvål og Benjamin Lorentzen Gjerløw som spiller denne ukens kamper. Støtteapparatet er trenerne Finn Marius Lykke og Kristian Aspelien.

Kampene ser du på vår kanal fra klokken 17:00:

https://www.twitch.tv/raufossesport

Eller hovedsendingen på:

https://www.twitch.tv/efotball_norge

For å sikre direkte sluttspillplass uten å være avhengig av andre, trenger vi å ta 3 av 9 poeng. Planen er enkel – vi går for seier i alle kampene.

Skulle vi mislykkes i dag, har vi god mulighet til å kvalifisere oss i en play-off mellom nr. 7 og 14 på tabellen. Denne spilles tirsdag 9. mars.

Gutta trenger din støtte – gå gjerne inn i chatten, og hei frem gutta i kveld!

Annonse fra Obos-ligaen: