image0 (40)

[eFotball] I morgen starter eSerien

Samme dag som vi har Vålerenga på besøk i 2. runde av OBOS-ligaen, smeller det til med lokaloppgjør mot HamKam i eSerien.

Annonse:

Dette har vi ventet på – eSerien er tilbake. Riktig nok med en ny innpakning som gjør at vi har vært nødt til å gjøre noen endringer på laget. eSerien har godt fra å være en konkurranse som har vært klubb i fokus – til spiller. Det vil si at det er spiller som kvalifiserer seg til serien, og en klubb kan bare ha en spiller som representerer seg.

7H5A5330 (1).jpg
Andreas Aarstad er klar! Foto: Alex Blazic

Vi har derfor vært nødt til å se på en løsning så både Thomas Henningsen og Andreas Aarstad som er kvalifiserte spillere kan få representere en klubb i serien. Begge to er forhåndsfavoritter for å ta dette hjem. Vi har derfor blitt enig med Rosenborg Ballklubb (RBK) om en utlånsavtale på Thomas Henningsen. Det var naturlig for oss å ta kontakt med dem siden Thomas er bosatt i Trondheim, og dette er en klubb som har ambisjoner med sin satsning innen eFotball. Thomas og Andreas møtes til kamp når 2. omgang mot Vålerenga sparkes i gang. Kanskje ikke det vi hadde håpet på i innledende runder, men satser på at begge tar seg til sluttspillet. Les mer om om Thomas på rbk.no.

eSerien er organisert i to grupper med lag fra Eliteserien og OBOS-ligaen. De fire beste i hver gruppe går videre til sluttspill i Oslo siste helgen i april.

Første kamp for oss i morgen er mot HamKam klokken 12:00. Her møter vi en gammel kjenning fra Raufoss, August Rognlien.

Videre møter vi Lyn og Åsane, før vi igjen møter Bryne med en annen efotball-spiller med fortid i Raufoss – Kongen Jonas Kvål som vi har blitt så glad i - les om dette her. 

Siste laget vi møter denne dagen er Bodø/Glimt.

Vi setter opp en stream på Raufoss Esport sin Twitch-kanal, så man kan med følge oppgjørende - så inn på på stream og hei på Andreas. Oversikt over kamper og resultater finner du på eserien.no

kamper dag 1.png

 

Annonse fra Obos-ligaen: