Det skjer mye på klubbkontoret: siste mann inn er Eduards Emsis

Det har gått varmt i kulepennene på Nammo Stadion de siste to ukene. Med spillere både ut og inn. Sistemann inn porten er midtbanespilleren Eduards Emsis (27) fra Latvia, som har signert en kontrakt med varighet ut 2024-sesongen.

Annonse:

Eduards hadde sin første trening med laget i dag etter en lang dag på reisefot, og blir forhåpentligvis klar for kamptroppen som skal møte Kongsvinger på søndag. Latvieren er sentral midtbanespiller, og kommer nå fra spill i albansk eliteserie. Han spilte der for KF Egnatia, og ble albansk cupmester med laget så sent som i juni 2023. Han kommer nå til Raufoss på en såkalt free transfer fra den albanske klubben.

signering Eduards.jpg
Eduards Emsis har signert for Raufoss på en 1,5 års kontrakt. (Foto: Marius Mykleset)

Tidligere har han spilt i finske Lahti, etter mange år i det Latviske toppserielaget FK Metta (i Riga), samt Jelgava.

Vi er glade for å ha fått Eduards inn i laget nå. Han er en sterk, sentral midbanespiller med mye erfaring fra internasjonal toppfotball. Han utstråler ro og autoritet på banen, og har et veldig potensial som vår nye ankermann på midtbanen.

— Fredrik Greve Monsen, Sportssjef/daglig leder Raufoss Fotball

Midtbanespilleren (f. 1996) har 26 A-landskamper for Latvia, og spilte blant annet da Latvia holdt det til 0-0 mot Norge på Ullevål i VM-kvalik høsten 2021. (Han spilte også returkampen i Riga der Norge vant 0-2) Eduards har også en rekke landskamper for yngre landslag på CV'n. 

Dette blir utvilsomt et spennende bekjentskap, velkommen til Raufoss!

 

Annonse fra Obos-ligaen: