Det drar seg til i 3.divisjon

Årets 3.divisjon for menn er i sluttspurten. Med fire serierunder igjen å spille er det spenning både i topp og bunn. Våre gutter trenger definitivt poeng for å sikre videre kontrakt i divisjonen. På søndag tar vi imot Hødd 2 til "lunsjkamp" kl. 13.00 på Nammo Stadion.

Annonse:

I toppen står opprykket mellom Aalesund 2 og Elverum, der leder sunnmøringene med 51 poeng med en kamp mindre spilt enn Elverum på 50 poeng. Så her blir det spenning helt inn.

Spennende er det også på nedre halvdel av tabellen, i øyeblikket er vi såvidt over streken med Kongsvinger 2 bare poenget bak.

Det har vært langt mellom seirene for Tobias Sagstuen Andersen (bildet) og Raufoss 2 denne sesongen. Noe som selvsagt har sammenheng med at det har blitt færre A-reserver å ta av, litt kampkollisjoner har heller ikke gjort det optimalt. Unge spillere fra både U19 og U16 har fått tøffe utfordringer i mange av kampene, og selv med flere langturer og tap har de høstet viktige erfaringer. 

Søndagens motstander Hødd 2 ligger på plassen foran oss, og gutta var i Ulsteinvik og møtte dem for 10 dager siden. Hjemmelaget vant da 3-0 på Høddvoll. 

Tabellen

De tre neste kampene spilles slik:

Spjelkavik - Raufoss 2 lørdag 8. oktober kl. 13.00 (Spjelkavik Stadion)

Raufoss 2 - Toten søndag 16. oktober kl. 14.00 (Nammo Stadion)

Brumunddal - Raufoss 2  søndag 23. oktober kl. 13.00 (Sveum)

 

Ta turen til Nammo Stadion på søndag! 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 01.10.2022
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Marius Mykleset