Det blir fullt "fjøs" på lørdag!

Det er allerede solgt flere hundre billetter til lørdagens treningskamp i Raufoss Industripark Arena mot Vålerenga. Her blir det fullt fjøs! Kampstart kl. 15.00.

Annonse:

Vil du unngå kø og rekke kampstarten, så bør du kjøpe billett på forhånd og være tidlig ute. Dørene åpner kl 14.00.

Det er ca. 440 sitteplasser i hallen og her er 40 reservert til våre partnere på midtre del av hovedtribunen, mens det er reservert et felt på ca. 50 sitteplasser lengst nord i hallen til Vålerenga. Resterende sitteplasser er for vårt hjemmepublikum og når disse er fylt opp, vil det kun være ståplasser igjen. Enga-supportere er også hjertelig velkomne! Det er ikke mulig å reservere sitteplasser på forhånd.

Vi minner for ordens skyld om at hunder/dyr IKKE kan tas med inn i hallen. Verken veskehunder, kanarifugler eller hetterotter kan tas med inn i hallen i henhold til stadionreglementet. 😀

 

Billetter finner du her på TicketCo

 

Parkeringen utenfor hallen er stengt 

Det er ikke anledning til å parkere utenfor hallen, så du bør parkere på Raufoss Skistadion eller på Raufoss Skole. Parkering langs Badelandsveien er strengt forbudt da dette er en viktig adkomstvei for utrykningskjøretøy. Vi oppfordrer alle som har mulighet til å ta beina eller sparken fatt denne lørdagen.

Presse/Media

Alle henvendelser/søknader om akkreditering må sendes [email protected] og godkjennes av oss på forhånd. Søknadene bør være oss i hende så fort som mulig, senest fredag ettermiddag.

 

Vil du være med oss å gjøre hallen klar?

A-laget trener fra 11-12.30 fredag, etter dette starter vi med å klargjøre og finpusse før kampen. Vi trenger flere hender til rydding og forberedelser - og det er flott om flere har mulighet til å ta turen til hallen for å bidra!

Vi gleder oss! Velkommen til match!

 

Raufoss - VIF plakat.jpg

 

Annonse fra Obos-ligaen: