Bunnsolid seier mot KFUM

Trener Jørgen Wålemark etterlyste flere scoringer og færre baklengsmål før sesongstart. Mot KFUM fikk han både i pose og sekk.

For Raufoss feide «Kåffa» av banen da de tok sesongens første poeng hjemme på Nammo stadion søndag etter en knusende solid 4-0 seier.

Etter et surt bortetap mot Hødd i serieåpningen, smakte det utvilsomt godt med tre poeng i første seriekamp på hjemmebane. Og Raufoss levnet ikke KFUM noen tvil. Med bunnsolid defensivt spill kombinert med stor effektivitet framover på banen, terroriserte de til tider motstanderen.

Åpnet ballet

Etter at Loris Mettler hadde testet skuddfoten tidlig i kampen, tok det bare et drøyt minutt før Raufoss fikk hull på byllen. Andreas Helmersen bredsidet et strøkent innlegg fra Gard Simenstad bak motstanderens keeper.

Det første kvarteret dominerte Raufoss fullstendig, før KFUM gradvis spilte seg inn i kampen. Likevel var det Raufoss som økte til 2-0 da Arnar Gudjonsson headet en corner fra Mettler i mål fem minutter før halvtid.

Bare minuttet tidligere var for øvrig Andreas Østerud nær ved å score etter et innlegg fra Gard Simenstad, men Raufoss-spissen nådde ikke helt fram med høyrefoten.

Samme resept

Sju minutter ut i 2. omgangen lyktes imidlertid duoen med samme resept; Østerud stupte formelig et innlegg fra Simenstad i mål til 3-0 for hjemmelaget.

Og etter at KFUM hadde yppet seg litt i starten av omgangen, hadde Raufoss full kontroll utover i kampen. Snaut midtveis i 2. omgangen sto flere spillere formelig i kø for å score, uten resultat. Andreas Helmersen ble spilt igjennom, men KFUM-keeper reddet etter en litt for svak sistetouch av Raufoss-spissen.

Men bare minuttet seinere skulle det endelig lykkes da Nicolai Fremstad var sist på ballen i klynga foran mål etter corner fra Mettler.

På overtid hadde begge lag en stor sjanse hver, men kampen ebbet ut med 4-0.