Bunnpris - den gule og svarte butikken på hjørnet

BUNNPRIS har støttet oss i Raufoss Fotball over mange år! Og vi er veldig glade for at samarbeidet fortsetter også i 2023!

Annonse:

Den trivelige gule og svarte dagligvarebutikken på hjørnet av Sagvollvegen og Storgata er lett tilgjengelig for alle Raufoss-patrioter på veg til og fra treninger og kamper. Hele bygget har nylig blitt pusset opp, og ligger strategisk og innbydende til for oss som farter mye fram og tilbake fra Nammo Stadion og idrettsanleggene i Raufoss-skogen. Så er det også alltid både små og store i gult og svart å treffe på når du er inne i butikken.

- Grunnen til at jeg sponser Raufoss fotball er aller mest min egen interesse for fotball, og for lokalfotballen. Det faller da helt naturlig at vi bidrar til Raufoss Fotball. Som lokal klubb er Raufoss klubben i mitt hjerte, og jeg mener det er viktig å støtte opp om den jobben dere gjør, sier eier og driver Tom-Rune Øverstad. 

Vi bidrar med noe, og føler at vi får veldig mye tilbake!

— Tom-Rune Øverstad, BUNNPRIS Raufoss

Butikken har et rikholdig vareutvalg og har ofte veldig gunstige tilbud på populære varer. Og rett som det er så er det Gule Uker med ekstra gode tilbud. Den fantastiske bakeavdelingen bugner av ferske og fristende bakevarer for enhver smak.

lekkert bakverk på bunnpris.jpg
Avdelingen for bakevarer.....

Ta turen innom den gule og svarte butikken før og etter kamp! 

Sjekk ut Facebook-siden til Bunnpris og følg med på alle de gode tilbudene!

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 01.02.2023
Skrevet av: Anne Thoresen/ Foto: Bunnpris Raufoss