Bryne tilbake på Nammo Stadion

I den 10. serierunden tar vi imot Bryne FK på Nammo Stadion. Det er fem år siden sist rødtrøyene gjestet Raufoss. Kampstart på mandag er kl. 18.00.

Annonse:

Bryne har igjen tatt steget tilbake i det "gode selskap". Etter fire sesonger i PostNord-ligaen rykket jærbuene opp igjen til OBOS-ligaen i fjor høst.

Starten på sesongen har vært meget sterk for Bryne, og etter ni serierunder har de inntatt 2. plassen på tabellen med 17 poeng. Flyten har vært upåklagelig med fem seire, to uavgjorte og kun to tap. Jan Halvor Halvorsen er hovedtrener for Bryne, og det har han vært siden 2018. Færøyske Meinhard Olsen (23) er lagets toppscorer så langt med seks fulltreffere.

Vi ligger i øyeblikket seks poeng bak Bryne, 11 poeng så langt og 10. plass på tabellen. Prestasjonene har variert noe for vår del, men med et helt nytt lag er det naturlig. Toppnivået har vært imponerende høyt, og det er et sterkt utviklingsfokus i spillergruppa der samtlige er innstilt på å jobbe knallhardt for å styrke relasjonene og laget. Vi er et av lagene som scorer mest, 18 nettkjenninger til nå. Mame Mor Ndiaye med sju av dem - på den andre siden har vi sluppet inn like mange bakover.

Vi ønsker å bli bedre med ball på vei frem og mer giftige på siste tredjedel på banen.

— Christian Johnsen, hovedtrener

Den offensive stilen er krevende og risikofylt, men Christian Johnsen & Co ønsker å perfeksjonere den:

- Vi skal bli bli enda dyktigere til å skape brudd i spillet til motstanderen  - slik at vi kan angripe oftere, sier Christian Johnsen til Raufossfotball.no

Johnsen Hamkam.jpg
Christian Johnsen klemmer på!

Vi gleder oss til match på mandag kl. 18.00 og ønsker Bryne velkommen!

Møller Bil har aktivitetsdag fra kl. 12.00 - 18.00 på kampdag - sjekk ut programmet HER

Det er fremdeles billetter tilgjengelige på TicketCo HER

Vi håper alle som kan finner vegen til tribunene - å ha den 12. mann i ryggen er gull verdt! Det er viktig å fortsatt å overholde godt smittevern på Nammo Stadion, hold derfor god avstand - og hold deg hjemme om du føler deg syk.

Husk også å levere OBOS-Tipset HER

Kampen vises på Discovery+/Eurosport og kan som vanlig høres på Radio Toten/OA.

Heia Raufoss!

Annonse fra Obos-ligaen: