Brenner du for treneryrket? Raufoss Fotball ser etter deg.

Vi ser etter deg med entusiasme og interesse for trenerrollen. Å være samlende, strukturert, ydmyk, lojal, faglig dyktig, samt å være tillitsfull skal kjennetegne en Raufosstrener. Nikker du anerkjennende til det, vil vi ha et miljø som passer for deg.

Som et ledd i utviklingen av Raufoss Fotball ønsker vi å komme i kontakt med deg som brenner for treneryrket: Er du i tillegg en lagbygger og har en samlende personlighet kan det være akkurat deg vi ser etter.

Vi ønsker spesielt å komme i kontakt med aktuelle kandidater som kan fylle rollene som hovedtrener på G16 og G19. 

Vi ønsker å knytte til oss folk som brenner for fotballen og treneryrket på alle nivåer i klubben. Nye impulser og god kompetanse er viktig for å drive oss framover.

— Fredrik Greve Monsen, Raufoss Fotball

Litt om disse lagene:

Gutter 16

Kvalifiserte seg til G16 Interkrets gjennom sterke resultater og god utvikling i 2019. Dessverre ble ikke sesongen 2020 som ønsket og seriespillet ble avlyst. Laget må gjennom en ny kvalifisering denne høsten for å få mulighet til å spille Interkrets neste sesong.

Hele G16 gruppa har bestått av to treningsgrupper som skal operere som et team, men med differensierte treningsgrupper og kamptilbud. Slik ønsker vi det skal være også i 2021.

Kravene til de som ønsker å være en del av treningsgruppe 1 skal være stor dedikasjon, gode holdninger og et ønske om å få ut sitt potensiale.

I treningsgruppe 2 skal det være plass til alle, men samtidig en god mulighet for å utvikle seg.

Det er derfor viktig med dialog internt i teamet, slik at det er fin dynamikk i hele gruppa. Gode holdninger, god utvikling og potensiale skal lønne seg. Vi mener det er viktig at alle spillerne skal bli sett og føle seg som en del av fellesskapet og de trygge rammene som skal settes rundt teamet.

En hovedtrener vil i utgangspunktet ha ansvar for treningsgruppe 1 i kamp og trening, men ha ansvar sammen med teamleder for at hele teamet fungerer godt både på og utenfor banen.

Teamet vil i 2020 bestå av omlag 30-35 spillere.

Gutter 19

Spillerne her fikk også denne sesongen avlyst, men vil fortsatt spille i Interkrets B i 2021. I tillegg er en god del av spillerne sammen med reservene fra A-laget involvert i kamper med B-laget, som spiller i Norsk Tipping Ligaen (3.divisjon senior) neste sesong.

Dette har vært og skal være en gruppe med spillere med gode holdninger, høy grad av dedikasjon og potensiale. Samtidig skal gruppa være stor og bred nok med tanke på å serve både Interkrets og Norsk Tipping Ligaen, men målsettingen er at kampbelastingen ikke blir for stor på enkeltspillere.

Vi ser for oss en gruppe på 25-30 spillere, og det skal stilles klare forventninger til spillergruppa både hva gjelder treningsframmøte og holdninger. 

Til disse lagene ønsker vi oss trenere med god kompetanse, minimum UEFA B-trenere.

Ta kontakt med Fredrik Greve Monsen på [email protected] eller på tlf. 924 54 236 for mer informasjon.  

 

Annonse fra Obos-ligaen: