Bra match på Intility

Raufossgutta gjorde en god figur på Intility mot Vålerenga i ettermiddag, spilte en meget god første omgang og jobbet godt kampen igjennom, men tapte tilslutt kampen 2-1.

Gutta gikk respektløst ut fra start, og allerede etter tre minutter spilt i Oslo ble Andreas Østerud regelrett meid ned inne i feltet til Vålerenga etter et pent Raufossangrep med mange involverte. Vi ble korrekt idømt straffe som nykommer Loris Mettler satte kontant i mål. Andreas Helmersen har et knallhardt stolpeskudd etter 11 minutter og vi var veldig nære 2-0.

VIF brakte balanse i regnskapet etter 19 minutter spilt, og etter drøye halvtimen legger de på til 2-1. Vi har en flott mulighet til å utligne etter 37 spilte minutter da Sivert Westerlund drar opp på høyresiden og til Loris Mettler som legger elegant videre til Andreas Østerud som kommer på et godt timet løp - skuddet går imidlertid hårfint utenfor.

I andre omgang byttet begge lag inn mange spillere, VIF dominerte mer utover i kampen, men Raufossgutta fortsatte å forsvare seg godt. Rapportene forteller om en underholdende og temposterk match. Lover godt dette!

På søndag møter gutta Bærum i Raufoss Industripark Arena kl.14.00 til siste treningskamp før avreise til Tyrkia.

Kampfakta: Vålerenga - Raufoss Fotball 2-1 (2-1)

Scoringer: Mettler 3', VIF 19' 33'

Laget: Ole Kristian Lauvli, Filip Brattbakk (Gard Simenstad 46.), Arnar Gudjonsson (Simen Hagbø 46.), Jamal Deen Haruna, Nicolai Fremstad, Sivert Westerlund (Trygve Løberg 85.), Loris Mettler (Adrian Teigen 62.), Håkon Hammer, Erik Frøysa, Andreas Helmersen, Andreas Østerud (Kristoffer Sørensen 73.)

Publisert: 22.02.2023